Ο Αλέγκρι δεν έλυσε το μυστήριο με Ιγκουαΐν ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν να είναι παγκίτης και κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ αποκάλυψε και τη διάταξη της Γιουβέντους στην άμυνά της.

Ο Αλέγκρι δεν έλυσε το μυστήριο με Ιγκουαΐν ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν διανύει περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα (το αντίθετο μάλιστα) και το βράδυ του Σαββάτου έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας στο "Derby della Mole", με τον Μάριο Μάντζουκιτς να είναι βασικός με παρτενέρ τον Ντιμπάλα στην επίθεση της "κυρίας" και να παραχωρεί στο 80' τη θέση του στον "Πιπίτα".

Πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Ιγκουαΐν θα ξαναβρεί τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να κρατάει όμως ερμητικά κλειστό το στόμα του...

"Δεν έχω ακόμα αποφασίσει με ποιους τέσσερις παίκτες θα παραταχτούμε μπροστά. Δεν είναι πρόβλημα ο Ιγκουαΐν. Θα ήταν πρόβλημα αν δεν έπαιζε για την Γιουβέντους.

Ο Αλέγκρι δεν έλυσε το μυστήριο με Ιγκουαΐν ενόψει Ολυμπιακού!

Παίζουμε -ευτυχώς- κάθε τρεις ημέρες, οπότε είναι λογικό να κάνουμε ροτέισον και κάποιος θα μένει πάντα εκτός. Ο Γκονσάλο θα πρέπει να κάνει αυτό που κάνει πάντα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο", τόνισε ο τεχνικός των "μπιακονέρι" στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, και πρόσθεσε:

"Τα πράγματα στην άμυνα είναι απλά, είτε ο Μπαρτσάλι θα παίξει σέντερ μπακ και ο Στουράρο δεξιός μπακ, είτε ο Μπαρτσάλι θα παίξει δεξιός μπακ και ο Μπενατιά στο κέντρο της άμυνας.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι οι Πιάνιτς και Ματουιντί θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, αφού ο Μαρκίζιο είναι ακόμα εκτός, ο Κεντίρα μόλις ξεκίνησει προπονήσεις και ο Μπεντανκούρ είναι ο μόνος που μπορεί να καλύπτει.

Ο Αλέγκρι δεν έλυσε το μυστήριο με Ιγκουαΐν ενόψει Ολυμπιακού!

Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό, κάθε αντίπαλος στο Champions League είναι δυνατός. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίξει σε υψηλό τέμπο και να μας κάνει ζημιά με τους επιθετικούς του και εμείς έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε. Αν δεν πάρουμε τη νίκη, η υπόθεση πρόκριση περιπλέκεται".

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Μπαρτσάλι, που εκπρόσωπησε τους παίκτες της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Το ματς είναι πολύ κρίσιμο για εμάς επειδή χάσαμε στην πρεμιέρα. Δεν θα είναι εύκολο όμως μία ομάδα όπως η δική μας θα προσπαθήσει σίγουρα να πάρει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει αλλαξει, όταν όμως υπάρχει νέος προπονητής, υπάρχει αντίδραση. Ίσως να παίξουν πιο σφιχτά στην άμυνα".

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Γιουβέντους στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK