O γκαφατζής Κάριους φέρνει τον Ντοναρούμα στην Λίβερπουλ!

Ο Λόρις Κάριους βιώσε εφιαλτικές στιγμές στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ και ο Γιούργκεν Κλοπ βγαίνει στην αγορά για νέο κίπερ, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να του προσφέρεται στο πιάτο!

O γκαφατζής Κάριους φέρνει τον Ντοναρούμα στην Λίβερπουλ!

Το καλοκαίρι του 2016 η Λίβερπουλ δαπάνησε το ποσό των 4.700.000 λιρών για να πάρει από τη Μάιντς έναν από τους πλέον ταλαντούχους γκολκίπερς στη γερμανική ποδοσφαιρική αγορά, τον 22χρονο τότε Λόρις Κάριους, όμως δύο χρόνια μετά, εκείνη η επένδυση μοιάζει να έχει καεί!

Έφτανε για να γίνει αυτό 45 απόλυτης καταστροφής, με τον Κάριους να δέχεται δύο αστεία γκολ για επαγγελματία τερματοφύλακα, πόσο μάλλον όταν αυτά λαμβάνουν χώρα σε σε τελικό Champions League, και όλα πλέον να συνηγορούν στο γεγονός πως οι "κόκκινοι" θα βγουν στην αγορά για ουσιαστική ενίσχυση στη θέση Νο 1.

Και αν για τη θέση του αναπληρωματικού κίπερ έχουν στο μυαλό τους τον Μπάτλαντ της Στόουκ (που λογικά θα εκτοπίσει τον Μινιολέ) , για αυτήν του βασικού το όνομα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο αυτές τις ώρες είναι του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα "Premiumsport", ο Μίνο Ραϊόλα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και έχει προτείνει στην Λίβερπουλ τον 19χρονο πορτιέρε της Μίλαν, που έχει κασέ 6.000.000 ευρώ ετησίως!

Η συγκυρία φαντάζει μάλιστα ειδυλλιακή αφού οι άλλες δύο ομάδες που μέχρι πρότινος κοίταζαν προς την πλευρά του νεαρού κίπερ τώρα δεν το κάνουν: η Ρεάλ συνεχίζει με τον Κέιλορ Νάβας που μετράει "3 στα 3" Champions League ως βασικός ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στην επιλογή του Τζανλουίτζι Μπουφόν...

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως ενδέχεται στις ερχόμενες εβδομάδες να κάτσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων Λίβερπουλ και Μίλαν, με δεδομένο πως οι "ροσονέρι" είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, με την τιμή του μάλιστα αυτή τη στιγμή να μην είναι απαγορευτική αφού έχει πέσει κάτω από 50.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK