O Καντονά "γλεντάει" Σουάρες, Παρί και Σίτι!

Όταν ο Ερίκ Καντονά παίρνει την απόφαση να μιλήσει για το Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν τότε "τσακίζει κόκκαλα". Δείτε πως συνέδεσε τον Σουάρες με το πορνό και την Μάντσεστερ Σίτι με το σεξ (VIDEO).

O Καντονά "γλεντάει" Σουάρες, Παρί και Σίτι!

Ο Ερίκ Καντονά στα... καλύτερά του! Ο Γάλλος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση για την περιβόητη ανατροπή του αιώνα στο "Camp Nou" (Μπαρτσελόνα-Παρί 6-1) μέσω της στήλης που διατηρεί στο Eurosport και δεν δίστασε να πει πράγματα που δεν θα... πολυαρέσουν σε αρκετούς.

Αρχικά "δανείστηκε" το σκηνικό στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ με το λάθος βραβείο βάζοντας στη θέση των "Moonlight" και "La La Land" τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε ειδικότερες αναλύσεις, κατακεραυνώνοντας τον Λουίς Σουάρες, την ομάδα της Παρί αλλά και αυτήν της Μάντσεστερ Σίτι που έχασε και την πρόκριση από την Μονακό.

"Ο Σουάρες δεν δαγκώνει πια αλλά βουτάει. Δεν είναι πολύ καλός, είναι κάπως δραματικός. Φοβερή απάτη στο πέναλτι που έβαζε τα χέρια στο λαιμό του. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό πορνό. Θα πρέπει να απαγορεύουν στα παιδιά να βλέπουν τέτοιο θέαμα", τόνισε αρχικά ο "Βασιλιάς" Ερίκ και συνέχισε:

"Για κάποιους ήταν ένα θαύμα πάνω στο χορτάρι, για κάποιους το χτύπημα του αιώνα. Ό,τι και αν έγινε, μιλάμε για έπος. Υπήρχαν μόνο 12 άτομα στον αγωνιστικό χώρο που πίστεψαν πραγματικά στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα: ο Νεϊμάρ και οι 11 παίκτες της Παρί".

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Καντονά αλλά έδωσε και μία άλλη διάσταση στα τελευταία ματς του Champions League, αναφέροντας στο τι μπορεί να συμβεί μέσα σε 7 λεπτά:

"7 είναι τα λεπτά που χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να σκοράρει τρία σημαντικά γκολ, 7 είναι τα λεπτά που χρειάζεται ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Οριέ, για να βάλει τις κάλτσες του όταν κλήθηκε να περάσει ως αλλαγή σε ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, 7 είναι τα λεπτά που η Μάντσεστερ Σίτι είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, 7 είναι επίσης και τα λεπτά μίας σεξουαλικής συνεύρεσης κατά μέσο όρο.

Και μην λέτε ψέματα γιατί έτσι είναι. Το συμπέρασμα πάντως είναι ένα: μην κάνετε σεξ όταν βλέπετε ποδόσφαιρο επειδή θα χάσετε πολλά πράγματα...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK