Ο Ολυμπιακός βοήθησε την Μπαρτσελόνα για ένα... παράξενο ρεκόρ!

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο πήρε το εισιτήριο για τους "16" του CL εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρώτη θέση στον όμιλό της αλλά έκανε και ένα ιδιαίτερο ρεκόρ χάρη (και) στον Ολυμπιακό!

Barcelona players with Lionel Messi, center, celebrate after their 3-0 win during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona players with Lionel Messi, center, celebrate after their 3-0 win during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τι και αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε κράτησε στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι για να τον ξεκουράσει και τον έβαλε μόνο στο 56ο λεπτό στη θέση του Ντεουλοφέου; Η Μπαρτσελόνα άντεξε στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους, απέσπασε λευκή ισοπαλία και με τον έναν βαθμό που "τσίμπησε" όχι μόνο σφράγισε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ ματς του Champions League αλλά το έκανε παίρνοντας την πρώτη θέση.

Το εντυπωσιακό πάντως δεν είναι πως οι "μπλαουγκράνα" ούτε σκόραραν ούτε δέχτηκαν γκολ στο ματς με την περυσινή φιναλίστ του τελικού αλλά το ότι μετράει δύο συνεχόμενα 0-0 στην διοργάνωση αφού ίδιο αποτέλεσμα είχε φέρει και πριν από τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια παρουσίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που φέρνει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες χωρίς γκολ και μένει να δούμε αν θα υπάρχει και συνέχεια σε αυτό το σερί, με τους "μπλαουγκράνα" να υποδέχονται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK