Ο Βαλβέρδε δεν ξεχνάει το... Τορίνο και θέλει εκδίκηση!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 της Γιουβέντους στο ξεκίνημα της σεζόν όμως άλλο είναι το ματς που έχει στο μυαλό του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να παίρνει κίνητρο ενόψει της νέας μάχης με τους "μπιανκονέρι".

Ο Βαλβέρδε δεν ξεχνάει το... Τορίνο και θέλει εκδίκηση!

Η Γιουβέντους θέλει το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχοντας στο μυαλό της τη βαριά ήττα με 3-0 που υπέστη στο "Camp Nou" στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, όμως μην νομίζει κανείς πως οι Καταλανοί είναι "χαλαροί" ενόψει της αναμέτρησης καθώς θέλουν και αυτοί... ρεβάνς!

Από τι; Μα φυσικά από το μαύρο βράδυ της 4ης Απριλίου του 2017 όταν η Γιουβέντους είχε διαλύσει με 3-0 την ομάδα του Λουίς Ενρίκε με σκόρερ τους Ντιμπάλα (δις) και Κιελίνι και ουσιαστικά την είχε πετάξει εκτός ημιτελικών CL (0-0 η ρεβάνς), με τον Βαλβέρδε να θυμάται και να δηλώνει:

"Πέρυσι χάσαμε 3-0 σε αυτό το γήπεδο. Το περασμένο καλοκαίρι ξαναείδα αυτό το ματς όταν είχαμε αντιμετωπίσει στη Νέα Υόρκη την Γιουβέντους σε φιλικό. Πάντως κάθε ήττα σε βοηθάει να βελτιώνεσαι και εκείνη η ήττα στο Τορίνο πέρυσι μας έδωσε ένα μάθημα.

Ο Βαλβέρδε δεν ξεχνάει το... Τορίνο και θέλει εκδίκηση!

Πέρυσι εκείνοι ήταν σε μεγάλη φόρμα αλλά τώρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Γιουβέντους θα θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο και εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα πριν μερικούς μήνες".

Ερωτηθείς επίσης για το τι φοβάται από την Γιουβέντους και το ποιον παίκτη θα ήθελε να αφήσει εκτός αν είχε την επιλογή, είπε: "Δεν φοβάμαι την Γιουβέντους αλλά έχω σεβασμό για την ποιότητα που έχουν οι μονάδες της. Οι Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι και Μπουφόν είναι όλοι σημαντικοί και αν μπορούσα θα τους άφηνα όλους εκτός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK