Ο Βαλβέρδε δεν τσιγκουνεύτηκε τα κοπλιμέντα για την Ρόμα!

Όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για τύχη της Μπαρτσελόνα που βρίσκει την Ρόμα στους "8" του CL δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Βαλβέρδε,ο οποιός "ανέβασε" την ομάδα του Κώστα Μανωλά με επιχειρήματα.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αν σκεφτεί κανείς πως μέσα στην κληρωτίδα των προημιτελικών του Champions League ήταν τα ονόματα των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, η διασταύρωση με την Ρόμα λογικά ικανοποιεί απόλυτα την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα.

Κληθείς να σχολιάσει την ερχόμενη αντίπαλο της "Μπάρσα" στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τις αρετές της ομάδας του Κώστα Μανωλά, "ανακατεύοντας" μάλιστα στις δηλώσεις του τις... Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης!

"Η Ρόμα είναι επικίνδυνη για διάφορους λόγους. Αρκεί να δείτε πώς έπαιξε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν είναι η καλύτερη αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει.

Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό", τόνισε ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Μπιλμπάο, και πρόσθεσε:

"Στα προημιτελικά οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Θα προτιμούσαμε να παίξουμε απέναντι σε ομάδες άλλων πρωταθλημάτων, όμως η Ρόμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Νίκησε 3-0 την Τσέλσι στην Ρώμη ενώ άφησε πίσω της την Ατλέτικο στη φάση των ομίλων του Champions League. Αυτές οι ενδείξεις μας δίνουν μία ιδέα για τις δυνατότητές της. Γνωρίζουμε τη δυναμική που διαθέτει.

Προπονούνται από έναν τεχνικό που έχω ήδη αντιμετωπίσει. Έχουν επίσης και τον Μόντσι που τον γνωρίζω πολύ καλά. Τους σεβόμαστε πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK