Οι μεγάλοι και οι... εκπλήξεις στο πρώτο μενού των "16"

Στους "16" του Champions League εξασφάλισαν την πρόκρισή τους οι οκτώ πρώτες ομάδες από το αποψινό μενού αγώνων. Ποιοι οι... γίγαντες που συνεχίζουν στη διοργάνωση, ποιες οι εκπλήξεις και ποιες οι απογοητεύσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές. (VIDEOS)

Οι μεγάλοι και οι... εκπλήξεις στο πρώτο μενού των "16"

Στους τέσσερις πρώτους ομίλους του Champions League ξεκαθάρισαν τα πράγματα όσον αφορά τα κλαμπ που προκρίθηκαν στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ομάδες που πήραν την πρωτιά στα γκρουπ τους ήταν οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί, Ρόμα και Μπαρτσελόνα.

Ως δεύτεροι: Βασιλεία, Μπάγερν, Τσέλσι και Γιουβέντους.

Όσον αφορά το Europa League, στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση το "εισιτήριο" για να αγωνιστούν πήραν οι: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέλτικ, Ατλέτικο και Σπόρτινγκ.

Μεγάλη απογοήτευση για την Μπενφίκα που στον όμιλό της δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε πόντο, όπως και η Ατλέτικο που παρά τις συνεχόμενες εμφανίσεις σε τελικούς και ημιτελικούς, φέτος θα συνεχίσει στο Europa, εκεί που στο παρελθόν είχε διαπρέψει κατακτώντας δύο τίτλους.

Σούπερ ήταν η πορεία της Βασιλείας που εξασφάλισε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπη με νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ, πέντε γκολ στην Μπενφίκα και ένα "διπλό" μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2-1

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 0-2

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΡΙ 3-1

ΣΕΛΤΙΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0-1

ΤΣΕΛΣΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-1

ΡΟΜΑ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ 1-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-1

Photo Credits: AP Photo/Thomas Schmidtutz

News 24/7

24MEDIA NETWORK