Αναστόπουλος: "Έτσι το έβαλε ο Ιντέγε"

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 για το γκολ του Ιντέγε και τον Ολυμπιακό.

Αναστόπουλος: "Έτσι το έβαλε ο Ιντέγε"

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για το διπλό των "ερυθρόλευκων" επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Για τον Άρη

"Η ομάδα είναι νέα, έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια. Παρότι όμως η ομάδα είναι νέα έχει βρει τον ρυθμό της και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα γίνουν τα λάθη που έγιναν πέρυσι. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο κύριος Καρυπίδης πρέπει να στηριχθεί και να αγκαλιαστεί. Είναι κοινή ομολογία των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι λείπει ο Άρης. Δίνει μια άλλη νότα με ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αν και είναι αρχή βρίσκεται σε καλό δρόμο η προσπάθεια".

Για το γκολ του Ιντέγε

"Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Και στην κίνηση που έκανε με το μπάσιμο και στην εκτέλεση. Ο τερματοφύλακας ήταν έμπειρος. Δεν ήταν της σειράς. Αυτό που έχασε είναι εύκολο γι” αυτούς που δεν έχουν παίξει. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Τον αισθάνεται η άμυνα. Κινείται στα όρια του οφσάιντ. Δεν φτάνει όμως να μάχεσαι και να κινείσαι. Πρέπει να στέλνεις και τη μπάλα στα δίχτυα. Και έχει αρχίσει και τα βάζει. Για μένα είναι πάρα πολύ καλή και χρήσιμη λύση. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και γενικά στα τελευταία ματς ο Ολυμπιακός παίζει ωραία, κλείνει τους χώρους, με αποτέλεσμα να βγαίνει γρήγορα και καλά στους αιφνιδιασμούς. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το να παίζεις καλά και να πηγαίνεις στο Europa League δεν είναι πρόοδος".

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει τόσο καλά σε σύντομο διάστημα

"Ο προγραμματισμός έγινε βάση κλήρωσης και ο Ολυμπιακός δεν ήταν το φαβορί. Για τα χρονικά δεδομένα η ομάδα στέκεται πολύ καλά. Ο προγραμματισμός έλεγε ότι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί στο πρωτάθλημα έχει καταντήσει να το απίρνει από τον Οκτώβριο, λέει να έχει φρεσκάδα, να γλιστράνε οι παίκτες που λέμε. Βγάζει φρεσκάδα και ετοιμότητα η ομάδα".

Για το αν ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνει "κοιλιά" ο Ολυμπιακός

"Άνθρωποι είναι και οι ποδοσφαιριστές. Είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του πλανήτη. Ποια θεωρείς καλύτερη; Δηλαδή η Μπαρτσελόνα στην Primera Division “πέταγε” 30-35 παιχνίδια; Θα υπάρξουν και παιχνίδια που δεν θα είσαι καλός και θα το πάρεις. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της μεγάλης ομάδας, να μην είσαι καλά και να πάρεις το παιχνίδι".

Για το ότι ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να προτιμά τον Ιντέγε από τον Φινμπόγκασον

"Βλέπεις ότι είναι ένας κινητικός ο Ιντέγε. Ο Φινμπόγκασον είναι περισσότερο περιοχής. Δεν είναι πολύ γρήγορος και δυνατός όπως ο Ιντέγε. Σε ένα μαραθώνιο όμως με πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο, δεν γίνεται να έχει μόνο τον Ιντέγε".

Για το ποιος θα πάρει την Ευρωλίγκα

"Είναι νωρίς ακόμα. Πάλι το ίδιο έργο θα δούμε. Αν αρρωστήσει ο Σπανούλης σηκώνουμε τα χέρια. Για τους ξένους, καλός είναι ο Γιάνγκ. Οι άλλοι δύο, δεν ξέρω αν είναι και θέμα εφαρμογής μέχρι τώρα, αλλά δεν είναι του ίδιου επιπέδου με πέρυσι".

Το γκολ του Ιντέγε

Η απίθανη περιγραφή του Sport 24 Radio 103,3

News 24/7

24MEDIA NETWORK