Από το Ντόρτμουντ-Μπάγερν στο Καραϊσκάκης!

Ο διαιτητής που διηύθυνε τον πρόσφατο τελικό του γερμανικού Super Cup θα σφυρίξει την Τετάρτη στο "Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ριέκα.

Referee Felix Zwayer, center, leaves the pitch during  the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Sunday, Feb. 21, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Referee Felix Zwayer, center, leaves the pitch during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund in Leverkusen, Germany, Sunday, Feb. 21, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Γερμανός θα σφυρίξει το βράδυ της Τετάρτης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο του πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στα πλέι οφς του Champions League απέναντι στην Ριέκα.

Αυτός είναι ο 36χρονος Φέλιξ Σβάιερ, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης στο μεγάλο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν για το γερμανικό Super Cup, και το οποίο βρήκε τους Βαυαρούς να κατακτούν το τρόπαιο στα πέναλτι μετά από το ισόπαλο 2-2 στον κανονικό αγώνα.

Βοηθοί του Σβάιερ θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρκο Ακμιούλερ και Γιαν Σέιντελ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Γερμανός Ράφαελ Φόλτιν.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK