Από τον χασάπη στον κομμωτή ο Ολυμπιακός

Ο Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League την προσεχή Τρίτη.

Από τον χασάπη στον κομμωτή ο Ολυμπιακός

Ο 43χρονος Ιταλός ρέφερι με πολυετή εμπειρία στη Serie A, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλείται να "σφυρίξει" τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ταλιαβέντο δεν είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αγώνα ελληνικής ομάδας, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί στον δρόμο ομάδων από τη χώρα μας. Προσφάτως, στις 27 Αυγούστου διηύθυνε το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ 1-1 για τα play offs του Europa League, ενώ πέντε χρόνια πριν, για την ίδια φάση, ήταν διαιτητής στο Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ που έληξε επίσης ισόπαλο με σκορ 1-1.

Πέρυσι ήταν διαιτηρής στο Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0 για τα play offs του Europa League.

Το 2009 ήταν στο Παναθηναϊκός-Γαλατάσαραϊ 1-3 για τους ομίλους του Europa League, ενώ το 2007 είχε σφυρίξει στην ήττα της ΑΕΚ από τη Σάλτσμπουργκ με 1-0.

Σημειώνεται ότι το 2006 το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία, αλλά οι σε βάρος του κατηγορίες αποσύρθηκαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK