Champions League κ-19: Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-3

Το πολύ κακό ξεκίνημα στοίχισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-3 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Youth League.

Champions League κ-19: Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κάκιστο ξεκίνημα στην αναμέτρηση και το "πλήρωσε", καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Μπόζιτς, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά λάθη των "ερυθρολεύκων" έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, με τον Γαβαλά να κάνει λάθος και τον Γκόγιακ να είναι αυτή τη φορά ο σκόρερ για τους Κροάτες.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι δεν πραγματοποίησαν καμία ουσιαστική ευκαιρία, την ώρα που ο Ολυμπιακός πίεζε με στόχο να ξαναμπεί στο ματς. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε για την ομάδα του Βούζα στο 56'. Μετά από φάση διαρκείας και ένα σουτ του Βρουσάι που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μίσκιτς, ο Μεγαρίτης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την Ντιναμό στα... σχοινιά, ωστόσο μια αδράνεια της άμυνας στο 85' και η αστάθεια του Γαβαλά έδωσαν την ευκαιρία στους Κροάτες να σημειώσουν και τρίτο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους με το 1-3 να είναι και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (82' Ρέτσος), Βάρκας (54'Βρουσάι), Λάτσι, Χαντζάρας (75' Κιρτζιαλίδης).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Μίσκιτς, Τόμιτσεκ, Βούιτσα, Μπένκοβιτς, Μπορέβκοβιτς (86'Πλάντακ), Σούντσιτς, Γκότσακ, Κνέζεβιτς, Φίντιτς (61' Σλούνσκι), Όλμο, Μπόζιτς (57' Τσαμπράγια).

Η βαθμολογία του ομίλου

Άρσεναλ 10

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7

Ολυμπιακός 4

Μπάγερν Μονάχου 1

Το live

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK