"Διπλό" στο Μόναχο για τους νέους του Ολυμπιακού

Mε γκολ του Μανθάτη στο 50ό λεπτό, οι νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν της Μπάγερν στο Μόναχο με 1-0 και παραμένουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση.

"Διπλό" στο Μόναχο για τους νέους του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Μεγάλη νίκη για τους νέους του Ολυμπιακού! Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της Μπάγερν στο Μόναχο με 1-0 και παραμένουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση στους 16 του Youth League. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι Πειραιώτες νικούν τους Γερμανούς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και στην πρεμιέρα των ομίλων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδωσε μεγάλη βάση στην άμυνά της και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 50' κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Μανθάτη, το οποίο ήταν και αυτό που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" φτάνουν τους 7 βαθμούς και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς με την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική.

Οι συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου: Χούντερτμαρκ, Γκσβεντ, Ίσεργουντ, Μίχελι, Στρινγκλ, Λέιμπ, Ντορς, Μπένκο, Τίλμαν, Μαρτίνοβιτς, Στρέιν (78' Ντέλα Σκιάβα).

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (75' Ρέτσος), Λάτσι, Κιρτζιαλίδης (62' Βρουσάι), Χαντζάρας (83' Λάμπρου).

Η βαθμολογία του ομίλου

Άρσεναλ 10

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 10

Ολυμπιακός 7

Μπάγερν Μονάχου 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK