Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS, σίγουροι στον Ολυμπιακό

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (21/8) στο CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA που αφορούσε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Τι αναφέρει η πλευρά των "ερυθρολεύκων".

Κανένας λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δεν συντρέχει σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" μετά την εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο CAS την Παρασκευή (21/8).

Στον Πειραιά αναφέρουν πως οι άνθρωποι της UEFA τήρησαν σκληρή στάση με επιθετικές εκφράσεις απέναντι στους "πράσινους" για την καταγγελία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή τον σύλλογο σε κάτι αξιόποινο.

Από την πλευρά του, το "τριφύλλι" περιμένει την τελική απόφαση η οποία αναμένεται τη Δευτέρα (24/8) προτού πάρει θέση για το θέμα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα