Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS, σίγουροι στον Ολυμπιακό

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (21/8) στο CAS η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA που αφορούσε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Τι αναφέρει η πλευρά των "ερυθρολεύκων".

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS, σίγουροι στον Ολυμπιακό

Κανένας λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δεν συντρέχει σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" μετά την εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο CAS την Παρασκευή (21/8).

Στον Πειραιά αναφέρουν πως οι άνθρωποι της UEFA τήρησαν σκληρή στάση με επιθετικές εκφράσεις απέναντι στους "πράσινους" για την καταγγελία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή τον σύλλογο σε κάτι αξιόποινο.

Από την πλευρά του, το "τριφύλλι" περιμένει την τελική απόφαση η οποία αναμένεται τη Δευτέρα (24/8) προτού πάρει θέση για το θέμα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές