Έξτρα πριμ 300.000 ευρώ και προτροπές Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στις 300.000 ευρώ το έξτρα πριμ στην ομάδα για την πρόκριση στη φάση των "16" του Champions League.

Έξτρα πριμ 300.000 ευρώ και προτροπές Μαρινάκη!
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άλλωστε, για πρώτη φορά επί προεδρίας του, ο σύλλογος εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Champions League.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Άντερλεχτ. Έδωσε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ενώ αποκάλυψε πως το έξτρα πριμ στους παίκτες ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Μόλις το ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αποθεώνοντας τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, σαν να αρχίζει τώρα η σεζόν. Ζήτησε τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός στοχεύει το νταμπλ και ανάλογα με την κλήρωση να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στη φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK