Ένας Χάσι που ακόμα ψάχνεται: όλες οι δοκιμές του

Ο Κοσοβάρος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα και μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει την κατάσταση των Ρέτσου, Βούκοβιτς και… Εμενίκε!

Ένας Χάσι που ακόμα ψάχνεται: όλες οι δοκιμές του

Άλλη μία ημέρα έμεινε… Μία μέρα και σήμερα, αλά στρατιωτικά. Ο Ολυμπιακός καλείται το βράδυ της Τρίτης (25/7, 21:45) να πάρει σκορ πρόκρισης μέσα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, έτσι ώστε να μην έχει άγχος όταν φτάσει η στιγμή που θα φιλοξενήσει τους Σέρβους.

Όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές του Μπέσνικ Χάσι ως προς την ενδεκάδα. Επιλογές όμως που δεν έχει φανερώσει ακόμα στις προπονήσεις. Πολλές οι δοκιμές, πολλά τα δίδυμα, πολλές φορές τα φανελάκια έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια των διπλών.

Όχι, δεν προσπαθεί να κρύψει κάτι ο Κοσοβάρος τεχνικός. Δεν προσπαθεί να μπερδέψει τους ποδοσφαιριστές του. Δεν προσπαθεί να μην διαρρεύσει το παραμικρό προς τον Τύπο. Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα ψάχνεται, ακόμα δεν έχει βγάλει άκρη για το πώς θα πάει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης! Γιατί από την Κυριακή (23/7) άρχισε ένα… τροπάριο και για τον φορ. Από εκεί που ο Μπεν έμοιαζε φαβορί, ξαφνικά μπήκε στην εξίσωση και ο Εμενίκε!

ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Για την ιστορία να σας πούμε μερικές δοκιμές που έκανε. Αρχικά είχε τον Βούκοβιτς με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Μετά πέρασε για λίγο και τον Ρομαό. Κάποια στιγμή μπήκε και ο Ρέτσος με τους βασικούς.

Στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Εμενίκε, αλλά λίγο αργότερα βγήκε ο Νιγηριανός και μπήκε ο Μπεν, ενώ προς το τέλος έπαιξε και ο Ανσαριφάρντ με τους βασικούς στο διπλάκι.

Όσο για το άλλο ερωτηματικό που έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης, μιας και ο Μάριν έχει "καπαρώσει" το αριστερό; Ο Καρσελά ξεκίνησε, ο Πάρντο τον αντικατέστησε.

Τι συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία; Ότι ο Χάσι ψάχνεται να ψηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το σχήμα. Δεν δοκίμασε τυχαία μαζί τους Βούκοβιτς και Σισέ.

Εξ αρχής θα ήθελε τον Ρομαό να μην τον "σπαταλήσει" στο κέντρο της άμυνας, αλλά να τον βάλει στα χαφ. Αυτή είναι η επιθυμία του. Αλλά θα πρέπει πρώτα να τσεκάρει την κατάσταση του Βούκοβιτς ή και του Ρέτσου που προέρχεται από τραυματισμό.

Σχετικά με τον επιθετικό, ο Εμενίκε έχει μπει στην εξίσωση από το πουθενά. Ο Νιγηριανός που μοιάζει ανέτοιμος, φαίνεται ότι είναι στο μυαλό του Χάσιμ παρότι ο Μπεν τις τελευταίες μέρες έδειχνε να έχει ένα προβάδισμα.

Εν κατακλείδι, ένα μπέρδεμα υπάρχει με λίγα λόγια ως προς την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ένα μπέρδεμα που οφείλεται στην ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Και μάλλον δεν θα το ξεμπερδέψει ο Χάσι ούτε στην προπόνηση που θα γίνει επί σερβικού εδάφους.

ΠΥΡΕΤΟ Ο ΚΑΠΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Στέφανος Καπίνο ανέβασε πυρετό την Κυριακή (23/7) και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν εκφράζεται πάντως κάποια ανησυχία. Θα είναι κανονικά στη διάθεση του Χάσι για την πρώτη "μάχη" με την Παρτίζαν.

Άλλωστε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού το περίμενε πώς και πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που πρώτοι βγήκαν και δήλωσαν ότι "αν πρέπει κάποιος να φοβάται είναι η Παρτίζαν και όχι ο Ολυμπιακός". Ανυπομονεί για τη σέντρα και δεν θα του στερήσει την παρουσία μία ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες…

News 24/7

24MEDIA NETWORK