Επεισόδια στο Μάλμε με τραυματίες και σύλληψη (PHOTOS)

Μεγάλης έκτασης επεισόδια ξέσπασαν στο Μάλμε μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όπως αναφέρει ο σουηδικός Τύπος υπάρχουν δύο τραυματίες και μία σύλληψη φιλάθλου των "ερυθρολεύκων".

Επεισόδια στο Μάλμε με τραυματίες και σύλληψη (PHOTOS)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "expressen.se", ένας 25χρονος οπαδός του Ολυμπιακού έγινε αντιληπτός όταν προσπάθησε να κλέψει ένα άρωμα από κατάστημα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί και οι άνθρωποι ασφαλείας του αεροδρομίου να κινηθούν για τη σύλληψή του.

Τότε, περίπου 15 οπαδοί των "ερυθρολεύκων" επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους ανθρώπους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθεί η σύλληψη του 25χρονου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό.

Επεισόδια στο Μάλμε με τραυματίες και σύλληψη (PHOTOS)

Ο "άτακτος" οπαδός δεν θα οδηγηθεί στο κρατητήριο, αλλά θα κρατηθεί σε χώρο του αεροδρομίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το τσάρτερ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε. Κοινώς, ταξίδεψε μέχρι την Σουηδία και τελικά δεν θα καταφέρει να παρακολουθήσει το ματς...

Όπως αναφέρει η σουηδική αστυνομία, δύο άνθρωποι ασφαλείας έχουν τραυματιστεί, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ έχει καταγραφεί ακόμα ένα περιστατικό βίας εις βάρος ενός υπαλλήλου.

Επεισόδια στο Μάλμε με τραυματίες και σύλληψη (PHOTOS)

Ο επίσημος Ολυμπιακός υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και πως σε γενικές γραμμές όλα είναι ήσυχα στη σουηδική πόλη.

Παρατηρήσεις από την UEFA στη Μάλμε

Η UEFA έκανε έντονες παρατηρήσεις στη διοίκηση της Μάλμε για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του "Swedbank Stadion" μπροστά από τις δύο εστίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK