Επίθεση Βαγγέλη Μαρινάκη: "Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν. Εγώ θα μείνω πολλά χρόνια" (VIDEO)

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλμε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επίθεση Βαγγέλη Μαρινάκη: "Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν. Εγώ θα μείνω πολλά χρόνια" (VIDEO)
INTIME SPORTS

ΕΠΙΘΕΣΗ Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του Ολυμπιακού με τη Μάλμε. Τι είπε για όσα τον κατηγορούν και πως ετοιμάζεται να απαντήσει. Τι απάντησε για τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει Γενάρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Σήμερα το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μια καλή κλήρωση στο Europa League και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο".

- Μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός; Να φτάσει κάπου ψηλά;

"Όπως είδατε και στο Champions League, αν είχαμε ισοβαθμήσει σήμερα με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δεν θα γινόταν επειδή θα μας έκανε μία χάρη κάποια άλλη ομάδα, αυτό θα γινόταν γιατί μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε, σε δύο παιχνίδια με την Γιουβέντους ότι τους κερδίσαμε. Πήραμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε".

- Σας αφήνει μια πικρή γεύση ότι χάθηκε η πρόκριση στην Σουηδία;

"Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους που δεν χρειάζεται ούτε να τους συζητάμε. Όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Βέβαια δεν σταματάμε εκεί. Χρειάζεται δουλειά. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει τα παιδιά να κερδίσουν τα τρία επόμενα παιχνίδια και αυτό που τους είπα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να γίνουν και ορισμένες διορθωτικές αλλαγές".

- Τι ακριβώς εννοείτε;

"Μεταγραφές! Περιμένει ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρετε η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις, όταν φοράς αυτή την φανέλα μπορεί να παίξεις πάρα πολύ καλά, μπορεί να μην μπορείς να αποδώσεις. Το έχουμε δει επανειλημμένες φορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και να ξέρετε κάτι! Ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζουμε, τις καθημερινές δίκες και όλη αυτή την λάσπη, από όλη αυτή την παραπληροφόρηση, δεν μας αγγίζει! Εγώ την συνείδησή μου την έχω καθαρή! Πεντακάθαρη! Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν! Και όλα αυτά, σας έχω πει ότι θα τα ακούσετε στην συνέντευξη Τύπου, με χαρτιά! Δηλαδή όχι την κρίση του Μαρινάκη. Οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης θα υπάρχει και ένα χαρτί δίπλα, το οποίο θα είναι απόδειξη για το τι λέει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα. Θα το δούμε όμως. Σύντομα. Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο. Στον Κούλη τον Δουρέκα. Σας ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK