Έτοιμος ο Μποτία, περιμένει Ντα Κόστα

Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ματς της Τετάρτης (9/12) κόντρα στην Άρσεναλ είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, με τον Πορτογάλο κόουτς να περιμένει να δει και την κατάσταση του Μανουέλ Ντα Κόστα για να αποφασίσει σε ποιον θα δώσει τη φανέλα του βασικού.

Έτοιμος ο Μποτία, περιμένει Ντα Κόστα
INTIME SPORTS

Τραυματίας αποχώρησε ο Μανουέλ Ντα Κόστα από το ματς της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό, με τον Αλμπέρτο Μποτία να περνάει στη θέση του. Ο Πορτογάλος αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως οι γιατροί του Ολυμπιακού δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό. Επομένως ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να δει και την Τρίτη (8/12) την κατάσταση του παίκτη του, προκειμένου να αποφασίσει αν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ ή όχι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλμπέρτο Μποτία είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί στα μάτια του Σίλβα για να πλαισιώσει τον Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας των "ερυθρολεύκων". Στην προπόνηση της Τρίτης (8/12) αναμένεται ο κόουτς του Ολυμπιακού να δοκιμάσει αυτό το σχήμα γιατί στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες του ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Έτσι στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη θα φανεί τελικά ποιους θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού πάντοτε παραμονή των ευρωπαϊκών αγώνων "φωτογραφίζει" την ενδεκάδα.

Θα πρέπει να θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Φορτούνης έχουν το προβάδισμα για τα χαφ έναντι του Καμπιάσο. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε φαίνεται πώς έχουν τον πρώτο λόγο. Η θέση που "παίζεται" είναι αυτή του αριστερού μπακ. Κι αυτό γιατί στο μυαλό του Σίλβα υπάρχει η σκέψη να βάλει τον Σαλίνο, όπως είχε κάνει και στο Λονδίνο, αφήνοντας στον πάγκο τον Μαζουακού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στη σκακιέρα του "Καραϊσκάκη", σκοράρει και περνάει στους 16

Ο Σίλβα, ο "Ελέ" και οι κρυφοί άσοι με Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK