Έβριζαν εν χορώ τον Μίτσελ

Οι οπαδοί της Ατλέτικο είναι γνωστό πως δεν βλέπουν με ιδιαίτερη συμπάθεια τον Μίτσελ, κάτι που επαλήθευσαν με τη συμπεριφορά του και το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έγινε σύνθημα στα στόματα των οπαδών της μαδριλένικης ομάδας, οι οποίοι φαίνεται πως τον έχουν άχτι από την περίοδο που ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής.

Έβριζαν εν χορώ τον Μίτσελ
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα από το πέταλο του "Βιθέντε Καλδερόν" ακούστηκε 5-6 φορές το σύνθημα "Michel, Michel, Michel, Maricon". Η λέξη "Maricon" στα ισπανικά σημαίνει "αδερφή" και αποτελεί πολύ συνηθισμένη βρισιά στη χώρα της Ιβηρικής. Ο ίδιος ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μάλιστα σε συνέντευξή του πριν από το ματς είχε αναφερθεί στο γεγονός και είχε υποστηρίξει ότι οι προσβολές σαν κι αυτή τον ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέμενε να ακούσει τα "γαλλικά" της εξέδρας και δεν του προκάλεσε εντύπωση. Αυτό που ξένισε ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε οπαδός να βρίσει τον εγγονό του Μίτσελ, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγο του Ισπανού τεχνικού στην εξέδρα του γηπέδου. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το περιστατικό στην Ατλέτικο, με την ισπανική ομάδα να δεσμεύεται πως θα φροντίσει να εντοπίσει τον εν λόγω οπαδό.

Διαβάστε ακόμη:

Μίτσελ: "Με φωνάζουν α@@@@ή στο Καλντερόν"

Mίτσελ: "Θα με διαγράψουν από προπονητή!"

Μίτσελ: "Τον παίκτη που ήθελα από την Ατλέτικο τον έχω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK