Η αστυνομία του Μονάχου μιλάει ελληνικά

Σπουδαία κίνηση από την αστυνομία του Μοναχου, η οποία τουίταρε οδηγίες προς φιλάθλους στα ελληνικά.

Ο λογαριασμός της αστυνομίας του Μονάχου στο twitter μιλούσε ελληνικά καθ' όλη τη διάρκεια της Τρίτης, στο πλαίσιο αρωγής των Ελλήνων φιλάθλων που θα βρίσκονταν στις κερκίδες της "Άλιαντς Αρένα" για να δουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν.

Με μία σειρά tweets, οι αρχές της βαυαρικής πρωτεύουσας έδιναν οδηγίες στους φιλάθλους, ενώ αντίστοιχο κείμενο στα ελληνικά υπήρχε αναρτημένο και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας του Μονάχου.

Οι αρχές καλούσαν τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο της Μπάγερν από νωρίς, να μην πάρουν τσάντες μαζί τους και "λόγω της επικαιρότητας" να μην χρησιμοποιήσουν βεγγαλικά, φωτοβολίδες και κροτίδες. Τους καλούσαν, μάλιστα, να δείξουν κατανόηση.

Μετά από το τέλος του αγώνα κι ενώ είχαν όλα κυλήσει ομαλά, η επικοινωνία ολοκληρώθηκε κάπως έτσι: "Στο στάδιο περάσαμε όλοι καλά, στις θύρες ήταν όλα ήρεμα. Ούτε ένα βεγγαλίκο, ευχαριστούμε πολύ #FCBOLY"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Δεν παιζόταν η Μπάγερν δεν έπαιξε ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές: Μια μεγάλη εμπειρία… και προχωράμε!

Μπάγερν - Ολυμπιακός 4-0

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα