Καρεμπέ: "Μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη σε ιταλικό μέσο όπου αναφέρθηκε κυρίως στο ερχόμενο ματς των Πρωταθλητών Ελλάδας με τη Γιουβέντους για το Champions League, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι είχε κάνει κρούση και στον Μοράτα της Ρεάλ που τελικά κατέληξε στους Ιταλούς!

Καρεμπέ: "Μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους"

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξή του στην ιταλική "Tuttosport" ΄μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για το Champions League, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να πάρουν τη νίκη και χωρίς... χιόνι, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι είχε κάνει κρούση και στον Μοράτα της Ρεάλ που τελικά κατέληξε στους Ιταλούς!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στην Ιταλία, περισσότερο και από τους παίκτες και τις τακτικές, γίνεται λόγος για τον παράγοντα "Καραϊσκάκης", την έδρα του Ολυμπιακού:

"Είναι αλήθεια, έχουμε ένα σπουδαίο κοινό. Και στην περίπτωσή μας ισχύει πως: οι οπαδοί κάνουν τη διαφορά, είναι σαν να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω".

Ο Έντσο Μαρέσκα, που έπαιξε μία σεζόν με τον Ολυμπιακό, μίλησε για μία καυτή ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή που αντιμετώπισε η Γιουβέντους κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Ελπίζετε και εσείς να χιονίζει πολύ (σ.σ υπό τέτοιες συνθήκες διεξήχθη πέρυσι το Γαλατά-Γιουβέντους που έφερε τον αποκλεισμό των "μπιανκονέρι" από τους "16" του Champions League) για να νικήσετε τη Γιούβε;

"(Γελάει). Όχι, ειλικρινά ούτε που σκεφτήκαμε να επηρεάσουμε τον καιρό. Η Γιούβε είναι πολύ δυνατή αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να την νικήσουμε και χωρίς χιόνι... Τους έχουμε μελετήσει βλέποντάς τους τόσο από κοντά όσο και μέσα από πάρα πολλά video".

Καρεμπέ: "Μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους"

Κάποιες συμβουλές έχετε πάρει και από τη Ρόμα... Έχετε κάνει συμμαχία κόντρα στη Γιουβε;

"Ας μην υπερβάλλουμε... Απλούστατα έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τους πρώην ποδοσφαιριστές μας, Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας. Ο Μίτσελ έχει μελετήσει λεπτομερώς τους μπιακονέρι, όμως οι γνώμες των φίλων είναι πάντα χρήσιμες. Ίσως να πάρω και μερικές συμβουλές και από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι... (γέλια, ο Μαντσίνι ήταν πέρυσι προπονητής στη Γαλατά και ήταν συμπαίκτης παλιά του Καρεμπέ στη Σαμπντόρια)".

Είναι αλήθεια πως ο πρόεδρος Μαρινάκης έχει τάξει πριμ σε περίπτωση νίκης επί της Γιούβε;

"Δεν με απασχολεί. Ο πρόεδρος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά: εάν η ομάδα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι, ίσως δώσει πριν μετά, όπως έγινε πέρυσι όταν και προκριθήκαμε στα νοκ-άουτ ματς του Champions League".

Η πρώτη κίνηση του Μίτσελ με το βλέμμα στο ματς με τη Γιουβέντους ήταν να ξεκουράσει τον Αφελάι και άλλους 4 βασικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος:

"Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε".

Καρεμπέ: "Μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους"
INTIME SPORTS

Εντός έδρας έχετε ήδη κερδίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης:

"Σε εκείνο το ματς καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή τους βραδιά. Δεν σημαίνει όμως επειδή κερδίζεις την Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θα κερδίσεις αυτόματα και τη Γιουβέντους. Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος και εμείς δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο Champions League"

Ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός για τον Μοράτα;

"Ναι, είχα μιλήσει με τους φίλους μου στη Ρεάλ, αλλά ήταν πολύ ακριβός για τα δεδομένα μας".

Ήθελε και η Γιουβέντους τον Μανωλά;

"Πράγματι, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η Γιουβέντους κινήθηκε για τον Κώστα, αλλά η Ρόμα έκανε καλύτερη πρόταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK