Καρεμπέ: "Σκληρό μάθημα ο αποκλεισμός"

Οι δηλώσεις του συμβούλου στρατηγικής των "ερυθρολεύκων".

Καρεμπέ: "Σκληρό μάθημα ο αποκλεισμός"

Όπως είναι λογικό, κανείς από το "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού δεν είχε όρεξη για δηλώσεις μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό των "ερυθρολεύκων" από την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ένας από τους λίγους που μίλησαν ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Είναι πολύ σκληρό μάθημα για εμάς. Είναι απογοητευτικός ο αποκλεισμός μας, πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και να δούμε τι δεν κάναμε καλά. Πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα".

Όταν ρωτήθηκε για την αδυναμία του Ολυμπιακού να κάνει ευκαιρίες στο Ισραήλ, δήλωσε:  "Το γεγονός ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στην ουσία έφερε και τον αποκλεισμό. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλήρωσε την "εικονική πραγματικότητα"
Χαμός στο twitter με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού
Τόσα χρήματα χάνει ο Ολυμπιακός
Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές