Καρεμπέ: "Το πήραμε το μήνυμα Μαρινάκη και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

O Kριστιάν Καρεμπέ δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του για τον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη στο Ισραήλ.

Καρεμπέ: "Το πήραμε το μήνυμα Μαρινάκη και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε"

O Kριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την κρισιμότητα της μάχης του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και για την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την γκέλα του πρώτου ματς.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος. Όλοι παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να σεβαστούμε την επένδυση του προέδρου. Είναι νορμάλ να έχει μία τέτοια αντίδραση. Ήταν ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: "Δεν ξέρω αν θα είναι αποτυχία του κόουτς. Θα είναι μία αποτυχία για όλους. Η Χάποελ είχε παίξει πολλά ματς στη σεζόν, για εμάς ήταν το πρώτο. Αν αποτύχουμε πρέπει να σκεφτούμε τα μαθήματα που θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Τι κάναμε λάθος. Θα είναι μεγάλο μάθημα. Ναι, φυσικά θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούμε". 

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές