Κασάμι: "Ανταμειφθήκαμε..."

Ανταμοιβή χαρακτήρισε ο Παϊτίμ Κασάμι την ανατροπή και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ζήτησε πάντως προσοχή ενόψει των τελευταίων δύο αγώνων.

Κασάμι: "Ανταμειφθήκαμε..."
Κασάμι Ολυμπιακός

Ο μεταμορφωμένος Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τις πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League.

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε στην τηλεόραση του ΟTE: " Δείξαμε χαρακτήρα και δεν εγκαταλείψαμε τη μάχη, Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και ανταμειφθήκαμε. Ακόμη κι όσοι ήταν έξω από το γήπεδο μας ενθάρρυναν συνέχεια. Το πού μπορούμε να φτάσουμε είναι μόνο γραμμένο στ' αστέρια.

Σίγουρα ο Πάρντο σκόραρε δύο φορές, έπαιξε ρόλο η είσοδός του. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε τι έκαναν και οι υπόλοιποι. Το κλειδί ήταν το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε.

Πήγαμε στον Ρομπέρτο γιατί είναι φίλος μου. Δεν είμαστε χαρούμενοι μόνο γι' αυτούς που πετυχαίνουν τα γκολ, αλλά και γι' αυτό που μας προστατεύει.

Θα δούμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, αλλά πλέον οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είχαμε και πέρυσι εννέα βαθμούς, αλλά δεν προχωρήσαμε. Εφέτος πρέπει να τα καταφέρουμε για να έχουν αξία οι μεγάλες νίκες που έχουμε πετύχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Τα πανηγύρια της μεγάλης νίκης

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1

Η θρυλική περιγραφή της νίκης του Ολυμπιακού από τον Sport 24 Radio 103,3

News 24/7

24MEDIA NETWORK