Καταγγελίες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από Ολυμπιακό, κανονικά στην Ευρώπη οι "ερυθρόλευκοι"

Κανένα νέο στοιχείο που να μην το έχει παρουσιάσει ήδη ο Ολυμπιακός δεν έδωσαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο meeting της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, όπως τονίζουν από την πλευρά τους οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι κατήγγειλαν αμφότερες τις ομάδες.

Καταγγελίες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από Ολυμπιακό, κανονικά στην Ευρώπη οι "ερυθρόλευκοι"

Εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Πέμπτη (23/7) στη Νιόν της Ελβετίας προκειμένου να εκδικαστεί η προσφυγή των "πρασίνων" για τη συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στο Champions League.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά των "ερυθρόλευκων", ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που είναι στο πλευρό του δεν παρουσίασαν κανένα νέο στοιχείο που να μην είχε ήδη παρουσιάσει ο Ολυμπιακός και δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά της ομάδας και ως εκ τούτου η απόφαση της UEFA σχετικά με το μέλλον των Πειραιωτών στην Ευρώπη δεν αλλάζει.

Με τη σειρά τους, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατήγγειλε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Champions League, τονίζοντας πως οι ενέργειές τους γίνονται καθαρά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Διαβάστε ακόμα:

Ελάχιστες ελπίδες για Παναθηναϊκό, κανονικά στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK