Μίτσελ: "Με δικαίωσαν οι παίκτες μου"

Ο Μίτσελ μίλησε για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού στο "Ολντ Τράφορντ", εξέφρασε τη... συμπόνοια του για όσα περνάει ο Ντέιβιντ Μόγες και αναφέρθηκε στα όσα ακούγονταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο Ολυμπιακός δεν απέδιδε τα αναμενόμενα.

Μίτσελ: "Με δικαίωσαν οι παίκτες μου"

Αναλυτικά:

"Έχουμε παίξει με σπουδαίες αντιπάλους και σε μεγάλα γήπεδα. Η προσέγγισή μας στα παιχνίδια δεν άλλαξε ποτέ. Και ούτε θα το κάνουμε αύριο όπου το παιχνίδι της πρόκρισης πραγματικά ξεκινά από την αρχή. Όλοι όσοι είχαν παράπονα τον Σεπτέμβρη από την ομάδα είχαν δίκιο. Αυτοί όμως που με δικαίωσαν ήταν οι παίκτες. Αυτοί έκαναν την ομάδα καλύτερη στη συνέχεια".

Για τον Μόγες και όσα ακούγονται σχετικά με το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ είπε: "Παρόλο που έχουμε αντίθετα συμφέροντα στο αυριανό παιχνίδι, δεν μου αρέσει να βλέπω συναδέλφους να υποφέρουν. Όπως υποφέρει τώρα ο Μόγιες. Αλλά το μέγεθος της Γιουνάιτεντ θα του δώσει την ευκαιρία να πετύχει κάτι καλύτερο στο μέλλον".

Και συμπλήρωσε: "Θα θέλαμε να κάνουμε ίδιο παιχνίδι με αυτό του πρώτου αγώνα. Αλλά ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ θα είναι αύριο διαφορετική. Πιο αποφασιστική. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο αντίπαλος. Είμαι ο πρώτος που λέει ότι πρέπει να βάλουμε γκολ για να περάσουμε. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο 2-0. ''Η Μάντσεστερ είναι τεράστιος σύλλογος και τον σεβόμαστε όπως όλες τις ομάδες. Εάν σκοράρουμε σίγουρα δεν θα τελειώσει εκεί η πρόκριση. Η Μάντσεστερ είναι ομάδα που μπορεί να ανατρέψει το σκορ, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άγχος. Είναι σίγουρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Δεν υπάρχει τόσο άγχος όσο η επιθυμία να παίξουμε καλά και να κάνουμε το καθήκον μας. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να προχωρήσει. Η Μάντσεστερ θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μέσα στο γήπεδό της. Την σεβόμαστε. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ό,τι και να συμβεί, ακόμη και να σκοράρουμε, τίποτε δεν θα έχει τελειώσει πριν το 90'".

Το live

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK