Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Καραϊσκάκη" και έκανε τη ζωή του δύσκολη ενόψει της ρεβάνς του Ισραήλ σε μία εβδομάδα. Μέτρια εμφάνιση και λιγοστές καλές φάσεις από τους "ερυθρόλευκους".

Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Το θέμα στο ματς δεν ήταν τα συστήματα, ούτε η διάθεση. Το θέμα ήταν ο ρυθμός. Και αυτό στο τέλος του Ιούλη είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί σε μία ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού. Ο Φορτούνης, αγωνιζόμενος στον άξονα, πήρε πρωτοβουλίες στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι (έκανε την πρώτη τελική του Ολυμπιακού στο ματς στο 20') όμως ήταν φανερή η έλλειψη συνέπειας στην προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους ήταν τυχερός σ' ένα κομμάτι. Η Χάποελ ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Παρά το γεγονός ότι βγήκε αρκετές φορές και πάτησε περιοχή δεν είχε εκείνο το επίπεδο αυτοματισμών και τεχνικής για να την οδηγήσουν σε καλή τελική προσπάθεια. Οι "ερυθρόλευκοι", που στο 37' έχασαν τον Σιόβα λόγω τραυματισμού, άρχισαν σιγά-σιγά να κατανοούν ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από όσο είχαν φανταστεί.

Επειδή δεν άλλαξε κάτι δραστικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βίκτορ αποφάσισε να πάρει μεγάλα ρίσκα ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του ήδη από το 63'. Μέσα λοιπόν ο Τσόρι, μέσα και ο Μπουχαλάκης, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι δύο αλλαγές αφορούσαν το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ολυμπιακός δεν είχε δημιουργία.

Δεν είχε όμως ούτε στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι κάποιοι χώροι βρέθηκαν. Οι πάσες όμως δεν ήταν οι ενδεδειγμένες, ο Ολυμπιακός έπασχε πολύ σ' αυτό το κομμάτι και μοιραία δεν δημιουργήθηκαν κλασικές φάσεις. Η Χάποελ αμύνθηκε μαζικά αλλά αποτελεσματικά παίζοντας πολλές φορές και με το χρόνο, το 0-0 έτσι και αλλιώς τη βόλευε.

Η πρώτη-αλλά και τελευταία-πολύ καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 89' από τα πόδια του Μιλιβόγεβιτς ο οποίος σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή για να αποκρούσε πολύ ωραία ο Γκόρες. Απάντησαν οι Ισραηλινοί με το σουτ του Νουακέμε που έβγαλε ο Καπίνο. Το μηδέν στην άμυνα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ήταν το πλέον σημαντικό ενόψει της ρεβάνς και ας μην ήρθε η νίκη.

MVP

Δεν είχε πάρα πολλή δουλειά ο Γκόρες καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού είχα λίγες τελικές, στη φάση του 89' όμως ο τερματοφύλακας της Χάποελ προσέφερε το χάι λάιτ του ματς. Εξοχη απόκρουση στο σουτ του Μιλιβόγεβιτς στην ανοιχτή γωνία του σε σουτ, μάλιστα, που έγινε μέσα από την περιοχή.

Aδύναμος Κρίκος

Πολύ χαμηλό βαθμό στον τομέα της δημιουργίας παίρνει ο Ολυμπιακός. Δεν βαραίνει περισσότερο κάποιον παίκτη αυτό αλλά το σύνολο της ομάδας που παρουσιάστηκε μάλλον πολύ κατώτερο της περίπτωσης. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ πριν από ένα μήνα και κάτι άλλαξε προπονητή.

Σχόλιο

Τα προκριματικά είναι...μυστήριο τρένο. Αυτά τα παιχνίδια του καλοκαιριού κρύβουν πάντα παγίδες και ο Ολυμπιακός έπεσε σε μία από αυτές. Προφανώς δεν χάθηκε τίποτα, το μηδέν στην άμυνα άλλωστε μπορεί να αποδεχθεί καταλυτικό ενόψει της ρεβάνς. Αυτό που χάθηκε είναι η ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους" να ξεμπερδεύουν από το πρώτο ματς. Τώρα θα πρέπει να το κάνουν σ' ένα αφιλόξενο τοπίο και σε ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39' Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76' Ράντι), Νουακέμε, Όγκου.

ΤΟ LIVE

20:50
Καλησπέρα σας. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
20:51
H σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.
20:52
Περίπου 500 οπαδοί των φιλοξενούμενων έχουν ήδη πάρει θέση στις εξέδρες του γηπέδου.
20:53
Για τον Ολυμπιακό, εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση έμειναν οι Κασάμι (για λόγους τακτικής), Καμπιάσο και Πουλίδο. Οι δύο τελευταίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι από το τεχνικό επιτελείο.
20:55
Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ, είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού.
20:56
Ο τιμωρημένος Χομπάν (αποβλήθηκε στον επαναληπτικό με την Σερίφ Τιράσπολ), σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους.
20:59
H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε.
21:01
Έκπληξη από τον Βίκτορ η παρουσία του Μανιάτη στο βασικό σχήμα, καθώς τις τελευταίες 2 ημέρες στα προπονητικά διπλά, ο Ισπανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει τον Μπουχαλάκη στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς.
21:03
Η ενδεκάδα της Χάποελ Μπερ Σεβά: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον, Νουακέμε, Όγκου.
21:04
Λεάλι, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Βούρος, Ντομίνγκες, Μπουχαλάκης και Βούρος, οι λύσεις του Βίκτορ Σάντσεθ από τον πάγκο.
21:07
Χάιμοβ, Ράντι, Μπουζάγκλο, Σαάρ, Οχαγιόν, Σαμπτάι, Μαρανιάο, οι αναπληρωματικοί της Χάποελ Μπερ Σεβά.
21:09
ΔιαιτητήςManuel De Sousa (POR)
ΕπόπτεςAlvaro Mesquita (POR), Paulo Soares (POR)
Τέταρτος διαιτητής: Luis Miguel Rodrigues Ferreira (POR)
21:13
Οι Ισραηλινοί έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα τους.
21:13
Τώρα βγήκαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, κάτω από τις επευφημίες των οπαδών τους.
21:16
Ο Βίκτορ Σάντσεθ θεωρεί πολύ σημαντικό το να μην δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ισπανός έχει ζητήσει από τους παίκτες τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση όταν αμύνονται.
21:18
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προσέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης".
21:20
Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου, στο Ισραήλ, με ώρα έναρξης στις 21:00.
21:22
Ολυμπιακός και Χάποελ συνεχίζουν την προθέρμανση τους.
21:23
Θυμίζουμε, ο χλοοτάπητας του "Γ. Καραϊσκάκης" αντικαταστάθηκε με καινούριο στη διάρκεια του τελευταίου διμήνου. Είναι επιπέδου Premier League και στοίχισε περισσότερο από 500.000 ευρώ στους Πειραιώτες.
21:26
Με βάση την διάταξη των ομάδων, όπως την παρουσιάζει η UEFA, η Χάποελ Μπερ Σεβά θα αγωνιστεί με τρεις στόπερ. Τους Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες και Ταά. Μένει να το δούμε στο γήπεδο. Ίσως πάντως έτσι εξηγείται η απουσία του Μπεν Σαάρ από την 11άδα των φιλοξενούμενων.
21:30
Σιγά σιγά οι ομάδες ολοκληρώνουν το ζέσταμα τους. Βρισκόμαστε 15 λεπτά πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.
21:32
Επέστρεψαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές.
21:34
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη του αγώνα.
21:35
Άνοιξαν και τα ποτιστικά του γηπέδου για να μαλακώσουν το χορτάρι.
21:37
Τώρα οι ενδεκάδες των ομάδων από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Πρώτα αυτή των φιλοξενούμενων.
21:40
Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των ομάδων.
21:47
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα.
21:47

1'

Ξεκίνησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στη σέντρα.
21:49

1'

Μπαίνει δυνατά στο ματς ο Ολυμπιακός. Ο Φιγκέιρας από δεξιά έκανε τη σέντρα με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχνουν λίγο πριν ο Ιντέγε πάρει την κεφαλιά.
21:50

2'

Μεγάλη ευκαιρία για την Χαπόελ Μπερ Σεβά. Ο Φιγκέιρας δεν υπολογίζει καλά στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Καπίνο, ο Νουακέμε έκλεψε, αλλά η γρήγορη έξοδος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού ανάγκασε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να βγει προς το πλάι.
21:52
Στο μισό γήπεδο περιμένουν οι Ισραηλινοί παίζοντας με δύο ζώνες άμυνας. Η πρώτη πιέζει ψηλά για να μην μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός παίζει περισσότερο από τα αριστερά με τον Ντε λα Μπέγια να ανεβαίνει συνέχεια.
21:53

6'

Διακοπή στο ματς αφού Μανιάτης και Μπρουν βρίσκονται στο χορτάρι.
21:54
Σηκώθηκαν και οι δύο που συνεχίζουν κανονικά.
21:55
Η πίεση της Χαπόελ Μπερ Σεβά φέρνει ανεβαίνει με τον Μιλιβόγεβιτς να μπαίνει ανάμεσα στα δύο στόπερ για να πάρει μπάλα και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.
21:56

10'

Πρώτο κόρνερ στο ματς το οποίο κέρδισε ο Ντουρμάζ έξυπνα.
21:58
Η φάση που σας περιγράψαμε νωρίτερα με τον Βίτορ να διώχνει προ του Ιντέγε.
22:01
Φορτούνης και Ντουρμάζ αλλάζουν συνεχώς θέσεις προσπαθώντας να βρουν ελεύθερους χώρους με το παιχνίδι του Ολυμπιακού να συνεχίζει να γίνεται κυρίως από τα αριστερά. 
Από την άλλη, μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα που μπήκαν "μουδιασμένοι" οι Ισραηλινοί προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Καπίνο. 
22:02

15'

Πρώτο κόρνερ και για την Μπερ Σεβά με τον Μποτία με τάκλιν να προλαβαίνει τη σέντρα του Μέλικσον.
22:02
Βγαίνει ο Καπίνο και κερδίζει το φάουλ.
22:03
Στατιστικό: 65-35 είναι η κατοχή της μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού.
22:04

18'

Και άλλο κόρνερ για τους Ισραηλινούς που το παραχώρησε ο Σιόβας.
22:07

20'

Σουτ από τον Φορτούνη αποκρούει ο Γκόρερ. Πρώτη τελική προσπάθεια για τον Ολυμπιακό με τη συμπλήρωση 20λεπτών παιχνιδιού. Μετά από ατομική ενέργεια του Ντουρμάζ από τα δεξιά η μπάλα στρώθηκε στον Έλληνα μεσοεπιθετικό εκείνος έκανε το διαγώνιο σουτ με τον τερματοφύλακα τον φιλοξενούμενων να αντιδρά σωστά.
22:10

22'

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη. Σέντρα του Ντε λα Μπέγια από αριστερά ο Φορτούνης από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Γκόρερ που μπλόκαρε.
22:12

24'

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό από τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος τα έκανε όλα σε αυτή τη φάση. Πρώτα γύρισε γρήγορα πίσω και έκοψε την αντεπίθεση των Ισραηλινών και στη συνέχεια μετά από πάσα του Φορτούνη μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.
22:14

27'

Κίτρινη κάρτα στον Όγκου. Σωστή η κάρτα αφού πήγε δυνατά πάνω στον Ντουρμάζ.
22:15

28'

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Ο Σεμπά σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε πάνω σε σώματα και η μπάλα πέρασε κόρνερ.
22:17

30'

Δυνατό μαρκάρισμα του Μπρουν στον Μανιάτη, ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα με τον αρχηγό του Ολυμπιακό να μένει στο έδαφος.
22:22

35'

Ωραία ατομική ενέργεια από τον Φορτούνη που πήγε να βρει τον Φιγκέιρας χωρίς όμως αποτέλεσμα.
22:23

35' 

Ο Σιόβας που είχε ενοχλήσεις λίγο νωρίτερα δείχνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο Ντα Κόστα προετοιμάζεται να μπει.
22:25

38'

Καθοριστική παρέμβαση του Μποτία! Οι Ισραηλινοί κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, ο Μπρουν έκανε το σουτ στην μικρή περιοχή με τον Μποτία να του βάζει κόντρα και να παραχωρεί κόρνερ.
22:26

39'

Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Σιόβα ο Ντα Κόστα.
22:27

40'

Νέο κόρνερ για τους Ισραηλινούς που το παραχωρεί ο Μανιάτης.
22:30
Φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός κάνει πολλά αβίαστα λάθη και υστερεί στην τελική πάσα μέχρι τώρα. Προσπαθεί συνέχεια από τα πλάγια και κυρίως από τα αριστερά να δημιουργήσει φάσεις.
Από την άλλη οι Ισραηλινοί έχουν πάντοτε δύο παίκτες κοντά στον Φορτούνη, παίζουν στο μισό γήπεδο και προσπαθούν να κλέψουν την μπάλα για να βγουν στην αντεπίθεση.
22:32

44'

Δυνατό μαρκάρισμα του Μιλιβόγεβιτς που κόβει την αντεπίθεση των Ισραηλινών με φάουλ.
22:32
Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο.
22:34
Συμπληρώθηκαν ήδη τα δύο από αυτά με ένα ακόμα κόρνερ να περνά ανεκμετάλλευτο για τον Ολυμπιακό.
22:35
Δευτερόλεπτα απομένουν πια για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
22:35
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
22:36
Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση το διάστημα 20-25 δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στην Μπερ Σεβά με τους Ισραηλινούς όσο περνούσε η ώρα να κρατούν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και να δημιουργούν προϋποθέσεις για κάτι καλό.
22:38
Πολλές ατομικές προσπάθειες από τον Φορτούνη ο οποίος είχε και δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.
22:49
Λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου.
22:51
Μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.
22:52

46'

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
22:54

46'

Κίτρινη κάρτα στον Μπρουν για φάουλ πάνω στον Φορτούνη. 
22:54

47'

Το εκτέλεσε ο Φορτούνης απευθείας, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Χαποελ.
22:55
Έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός.
22:56

49'

Κίτρινη κάρτα στον Μποτία. Λάθος από τον Φιγκέιρας και ο Μποτία αναγκάστηκε να κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Μπάρντα.
22:57

50'

Μακρινό σουτ από τον Ντουρμάζ χωρίς τύχη.
23:00

53'

Κίτρινη κάρτα στον Φιγκέιρας. Ο Μέλικσον πρόλαβε και πήγε πρώτος στην μπάλα με τον Φιγκέιρας να του κάνει το φάουλ.
23:01
Επί δύο λεπτά ο Μέλικσον ήταν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής δεν τον είχε δει. Τώρα μπαίνει μέσα το ιατρικό επιτελείο της Χαποελ.
23:02

55'

Κίτρινη κάρτα στον Βίτορ. Εξαιρετική προσποίηση με το σώμα του Ιντέγε στον Πορτογάλο ο οποίος τον τραβά και βλέπει σωστά την κίτρινη.
23:03
Σε εξαιρετική θέση αυτό το φάουλ με την μπάλα να είναι σχεδόν το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.
23:03

57'

Το εκτελεί ο Ντουρμάζ με την μπάλα να περνά πολλά μέτρα πάνω από την εστία της Χαποελ.
23:04
Ετοιμάζεται να μπει ο Ντομίνγκες στο γήπεδο.
23:05

58'

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Τσόρι Ντομίνγκες περνά αντί του Ντουρμάζ. Ακούγονται αποδοκιμασίες για τον Σουηδό.
23:06

59'

Κερδίζει το κόρνερ ο Νουακέμε σε μία χαμένη φάση για τους Ισραηλινούς.
23:06
Βγαίνει ο Καπίνο και με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
23:08
Έχουμε αλλαγές θέσεων στη διάταξη του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης πήγε αριστερά, ο Σεμπά δεξιά και ο Τσόρι παίζει στη θέση του ως δεκάρι.
23:08

62'

Μακρινό σουτ από τον Νουακέμε η μπάλα άουτ.
23:10

63'

Κλείνει τις αλλαγές του ο Βίκτορ. Στη θέση του Μανιάτη μπαίνει ο Μπουχαλάκης.
23:12

65' 

Φάουλ σε καλή θέση για σέντρα για τον Ολυμπιακό.
23:12
Καλή εκτέλεση από τον Τσόρι, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Γκόρες.
23:14

67'

Ο Φιγκέιρας παραχωρεί κόρνερ.
23:15

68'

Κίτρινη κάρτα στον Μπίτον. Την έκανε τη δουλειά του ο Ισραηλινός που σταμάτησε επικίνδυνη αντεπίθεση του Ολυμπιακού.
23:15

69'

Αλλαγή για την Χαποελ. Βγαίνει ο Μπάρντα, στη θέση του μπαίνει ο Μπεν Σαρ
23:18

72'

Καλό σουτ από τον Φορτούνη απόκρουση από τον Γκόρες.
23:20
Ο Ολυμπιακός βρίσκει χώρους, αλλά τα χαλάει στην τελική προσπάθεια. Η είσοδος του Ντομίνγκες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Φορτούνης κινείται και εκείνος στον άξονα έχει δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
23:21

74'

Στο έδαφος βρίσκεται ο Νταβιτζάντα. Ο Φιγκέιρας έβγαλε την μπάλα άουτ.
23:22

76'

Αλλαγή για την Χαποελ. Βγαίνει ο Μέλικσον και στη θέση του ο Ράντι.
23:23
Τάιμ άουτ... έχουμε στο Καραϊσκάκη με τους παίκτες των δύο ομάδων να δροσίζονται.
23:24
Μετά από μία διακοπή δύο λεπτών συνεχίζεται το παιχνίδι.
23:27
Συμπληρώθηκαν 80 λεπτά παιχνιδιού στο "Γ. Καραϊσκάκης".
23:28

81'

Σέντρα του Ντε λα Μπέγια μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Χαποελ.
23:31

83'

Εξαιρετική πάσα του Ράντι στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού ο Μπρουν δεν μπόρεσε να κατεβάσει την μπάλα σωστά και να βρεθεί απέναντι από τον Καπίνο. Υπήρχε οφσάιντ στη φάση που δεν το είδε ο επόπτης.
23:32
Πιέζει ο Ολυμπιακός για το γκολ. Στα 3/4 του γηπέδου έχει κλειστεί η Χάποελ.
23:34
Κρατούν μπάλα και κερδίζουν πολύτιμα δευτερόλεπτα οι Ισραηλινοί.
23:36

89'

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΡΕΣ. Ο Μιλιβόγεβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Σεμπά, ο Σέρβος έκανε το σουτ και ο Ισραηλινός με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.
23:38

90' 

Στην κόντρα ο Σαρ μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Καπίνο να μπλόκαρει.
23:38

91'

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ. Ο Νουακέμε πήρε τις κόντρες μπαίνοντας στην περιοχή έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει.
23:39
Πέντε λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.
23:39
Αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης".
23:40

92'

Τρίτη αλλαγή για την Χαποελ. Ο Σαμπτάι αντί του Νουακέμε.
23:40
Συμπληρώθηκαν τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων. 
23:41
Συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έχουν την μπάλα... 
23:41
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
23:42
Δεν προλαβαίνει ο Ντε λα Μπέγια. Άουτ η μπάλα.
23:42
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
23:43
Με έντονες αποδοκιμασίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης".
23:45
"Είχα πει ότι το πιο σημαντικό ήταν να μην δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Πετύχαμε μόνο το πρώτο. Χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση και θα δουλέψουμε σε αυτό. Γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο ο οποίος είναι μία ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα της" τόνισε στην τηλεόραση της NOVA ο Βίκτορ. 
23:45
Την ίδια ώρα οι παίκτες της Χαποελ Μπερ Σεβά πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους.
23:47
Πλέον μετά από αυτό το 0-0 οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Ισραήλ.
23:48
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK