Η πληρωμένη απάντηση του Μίτσελ: "Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες" (VIDEO)

Άκρως ειρωνική ήταν η απάντηση του Μίτσελ στις δηλώσεις του Άγκε Χαρέιντε, για τον οποίον είπε "αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε". Παράλληλα, δήλωσε "υπερήφανος που είμαστε Έλληνες".

Η πληρωμένη απάντηση του Μίτσελ: "Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες" (VIDEO)

"Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας.

Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε", ήταν η απάντηση του Μίτσελ στις δηλώσεις του τεχνικού της Μάλμε.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ίσα ίσα μας διασκέδασε. Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο.

Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες".

Ερωτηθείς για την απόδοση του Όλσεν στο ματς με την Γιουβέντους, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε: "Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια)"

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ είχε χιουμοριστικό διάλογο με Σουηδό δημοσιογράφο:

Μίτσελ: "Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις εδώ;"

Δημοσιογράφος: "Ναι!"

Μίτσελ: "Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση;"

Δημοσιογράφος: "Να αλλάξουμε και μισθό όμως!"

Μίτσελ: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι΄αυτό!"

Ο Γιάννης Μανιάτης, από την πλευρά του, δήλωσε: "Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, δε θα κοιτάξουμε μόνο επειδή είναι το 100ό ματς στο Champions League. Θέλει συγκέντρωση από την αρχή, είναι δύσκολο ματς. Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παίξουμε ξανά σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα κάναμε μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλοι είδαν την προσπάθεια που κάναμε και τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας, συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα επεσήμανε: "Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, όλοι το έχουμε καταλάβει και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο".

Το live της συνέντευξης Τύπου

19:12
Καλησπέρα σας!
19:13
Σε λίγο αρχίζει η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ ενόψει του αγώνα με την Μάλμε. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Μανιάτης.
19:26
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, δε θα κοιτάξουμε μόνο επειδή είναι το 100ο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, Θέλει συγκέντρωση από την ασρχή, είναι δύσκολο ματς. Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παίξουμε ξανά σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη».
19:30
ΜΙΤΣΕΛ: "Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε".
19:32
Όπως καταλάβατε ο Μίτσελ ήταν εμφανώς ενοχλημένος με τα όσα είπε νωρίτερα ο τεχνικός της Μάλμε, εξ ου η άκρως ειρωνική απάντησή του.
19:33
ΜΑΝΙΑΤΗΣ: "Σίγουρα κάναμε μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλοι είδαν την προσπάθεια που κάναμε και τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας, συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας".
19:35
ΜΑΝΙΑΤΗΣ: "Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, όλοι το έχουμε καταλάβει και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο".
19:38
Σε ερώτηση αν θα παίξει αύριο ο Ντουρμάζ, ο Μίτσελ πάλι απάντησε με... καρφί προς τον προπονητή της Μάλμε: "Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε (γέλια...). Μας έχει μελετήσει πολύ. Ρωτήστε τον, θα ξέρει..."
19:38
ΜΑΝΙΑΤΗΣ: "Ολοι έχουμε καταλάβει το λάθος στο Περιστέρι, μας μίλησε ο προπονητής, ο πρόεδρος. Όλοι έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο".
19:42
ΜΙΤΣΕΛ: "Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε".
19:46
ΜΙΤΣΕΛ: "Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, ότι τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες".
19:50
ΜΙΤΣΕΛ: "Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε (γέλια...)"
19:53
Στη συνέχεια, ο Μίτσελ είχε χιουμοριστικό διάλογο με Σουηδό δημοσιογράφο:

ΜΙΤΣΕΛ: "Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις εδώ;"
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Ναι!"
ΜΙΤΣΕΛ: "Θα θέλατε να αλλάξουμε θέση;"
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Να αλλάξουμε και μισθό όμως!"
ΜΙΤΣΕΛ: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τη γυναίκα μου γι΄αυτό!"
19:54
Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε.
19:54
Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK