Μίτσελ: "Τον παίκτη που ήθελα από την Ατλέτικο τον έχω"

Έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την αντιμετώπιση που θα έχει από τους οπαδούς των "ροχιμπλάνκος" δήλωσε ο Μίτσελ, ο οποίος δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ρεάλ, και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρομπέρτο.

Μίτσελ: "Τον παίκτη που ήθελα από την Ατλέτικο τον έχω"
INTIME SPORTS

Απολαυστική για μια ακόμη φορά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για την αναμέτρηση του "Βιθέντε Καλδερόν", εξέφρασε την αγάπη του για την Ρεάλ και έπλεξε το εγκώμιο των Κόκε και Ρομπέρτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν έχω κάτι να κρύψω. Μικρός ερχόμουν και έβλεπα τα ματς της Ατλέτικο. Τώρα όμως είμαι Ρεάλ. Όταν έχετε εδώ τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε μπορείτε να τους ρωτήσετε αν ο Ρομπέρτο θα είχε θέση στην Ατλέτικο ή την Εθνική Ισπανίας. Την δική μου την άποψη την ξέρετε...".

Για το αν θα έχει μαζί του ωτοασπίδες για τις αποδοκιμασίες: "Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν οι οπαδοί της Ατλέτικο με λουλούδια και αγκαλιές... Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος".

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: "Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Φέτος Βαλένθια και Σεβίλλη είναι δυνατές, γι' αυτό ακόμη η Ατλέτικο δεν είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Την τελευταία εβδομάδα αφιερώσαμε τις προπονήσεις στην προετοιμασία μας για την Ατλέτικο. Είχαμε αρκετούς παίκτες απόντες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία".

Για το πως θα χτυπήσει το ματς: "Το Champions League μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους. Πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες. Αλλά με τα δικά μας όπλα θα χτυπήσουμε το ματς".

Για τον παίκτη που θα ήθελε από τους "ροχιμπλάνκος": "Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα...".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αφελάι, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του: "Το πιο σημαντικό είναι να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα που παίζουμε στο Champions League μέχρι σήμερα. Έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο. Η διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα δεν θα μας επηρεάσει. Ο Μίτσελ πάντα μας ετοιμάζει καλά και είμαστε επαγγελματίες.

Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή ομάδα και οι φίλοι της στο γήπεδο είναι εντυπωσιακοί και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Αν καταφέρουμε να παίξουμε όπως στο Φάληρο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από την αναμέτρηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK