Μάλμε - Ολυμπιακός: Όταν μιλούν οι αριθμοί

Ο Ολυμπιακός προδόθηκε από την άμυνά του κόντρα στη Μάλμε και ηττήθηκε με 2-0, ενώ υπερτερούσε στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες. Το Contra.gr σας παρουσιάζει λεπτομερώς όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού, πάσες, φάουλ, σουτ, αποκρούσεις και συνολικά χιλιόμετρα.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Όταν μιλούν οι αριθμοί
INTIME SPORTS

Αν και πάλεψε, ο Ολυμπιακός προδόθηκε από λάθη της άμυνάς του, δέχθηκε δύο γκολ από τον Ρόζενμπεργκ και αποχώρησε με ήττα (2-0) από το Μάλμε. Η εμφάνιση ωστόσο των "ερυθρόλευκων" ήταν καλή συνολικά όπως φαίνεται κι από τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες στις οποίες υπερτερούν.

Το Contra.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει λεπτομερώς όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού, πάσες, φάουλ, σουτ, αποκρούσεις και συνολικά χιλιόμετρα!

Πάσες

Η πιο συχνή εναλλαγή της μπάλας για τους "ερυθρόλευκους" ήταν ανάμεσα σε Μποτία και Ελαμπντελαουί. Ο Ισπανός έδωσε 23 φορές τη μπάλα στον Νορβηγό, ενώ ο αντίθετος συνδυασμός έγινε 17 φορές.

Επίσης, ο Μαζουάκου έδωσε 14 φορές πάσα στον Αφελάι, όσες και ο Μποτία στον Μιλιβόγεβιτς. Συνολικά ο Ολυμπιακός επιχείρησε 533 πάσες στο ματς, με τις 490 από αυτές να είναι επιτυχείς (92%). Στις περισσότερες αποδέκτης ήταν από τη δεξιά πλευρά ο Ελαμπντελαουί (64).

Από την άλλη, η Μάλμε επιχείρησε μόλις 263 από τις οποίες σωστές ήταν οι 263 (86%).

Φάουλ

Τα περισσότερα φάουλ από πλευράς Ολυμπιακού τα έκανε ο Μποτία (3), ενώ ακολούθησε ο Μαζουάκου με 2. Συνολικά οι "ερυθρόλευκοι" υπέπεσαν σε 9 φάουλ σε όλο το παιχνίδι.

Τα περισσότερα κερδισμένα τα είχε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (3), καθώς ήταν και ο παίκτης που έπαιρνε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια του. Ακολούθησαν οι Αφελάι και Αμπιντάλ με 2 κερδισμένα φάουλ.

Από πλευράς Μάλμε, ο πιο επιρρεπής παίκτης σε φάουλ ήταν ο Τελίν με 3 και οι Άντου και Φόρσμπεργκ με 2, ενώ ο τελευταίος κέρδισε και 4 για την ομάδα του. Συνολικά οι Σουηδοί έκαναν 13 φάουλ.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Όταν μιλούν οι αριθμοί

Τελικές προσπάθειες

O Ολυμπιακός απείλησε 14 φορές την εστία της Μάλμε, με έξι από αυτές να πηγαίνουν στο τέρμα. Ο Μποτία ήταν μέσα σε 3 φάσεις (1 στο τέρμα), όπως και ο Κώστας Μήτρογλου (2 στο τέρμα).

Οι Σκανδιναβοί απείλησαν 13 φορές τον Ρομπέρτο, με 7 να πηγαίνουν στην εστία και δύο από αυτές να καταλήγουν στα δίχτυα. Πιο επικίνδυνος παίκτης ήταν όπως είναι φυσικό ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Μάρκους Ρόζενμπεργκ με συνολικά 5 προσπάθειες για γκολ.

Κατοχή

Δεν χωράει αμφισβήτηση το ποιος είχε την περισσότερη κατοχή της μπάλας στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός από την αρχή κιόλας έδειξε πως αυτός θα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Συνολικά η κατοχή έγραψε "38 - 62%". Καθαρός χρόνος που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη μπάλα στα πόδια τους ήταν 37:11 λεπτά, ενώ αυτοί της Μάλμε μόλις 22:27 λεπτά.

Μάλμε - Ολυμπιακός: Όταν μιλούν οι αριθμοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποκρούσεις

Ο Ρομπέρτο έκανε 5 αποκρούσεις στο ματς, με τον Ισπανό να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το σκορ όσο πιο χαμηλά. Άσχετα αν ο Μίτσελ δήλωσε πως έφταιγε και στα δύο γκολ.

Από την άλλη, ο Όλσεν της Μάλμε έκανε 6.

Κόρνερ

Υπεροχή του Ολυμπιακού και στα κόρνερ με 7 για τους "ερυθρόλευκους" έναντι μόλις 2 των Σουηδών.

Οφ-σάιντ

Περισσότερα τα οφ-σάιντ των παικτών του Ολυμπιακού, 5 έναντι 4 της Μάλμε

Συνολικά χιλιόμετρα

Οι Σουηδοί έτρεξαν συνολικά 114 χιλιόμετρα, τρία περισσότερα από τον Ολυμπιακό (111 χλμ.). Ωστόσο, ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο μέσα στον αγώνα ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο να καταπίνει 12,63 χιλιόμετρα!

Μάλμε - Ολυμπιακός: Όταν μιλούν οι αριθμοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εισιτήρια

Συνολικά στο "Swedbank Stadion" βρέθηκαν 20.500 θεατές.

Κίτρινες Κάρτες

Τρεις για τον Ολυμπιακό (Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι), μόλις μία για τη Μάλμε (Άντου).

Διαβάστε ακόμη

Θέμης Καίσαρης: Κακός σε άμυνα και επίθεση

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ιδανικοί αυτόχειρες στο πιο εύκολο διπλό

Μάλμε-Ολυμπιακός 2-0 (VIDEOS)

Μίτσελ: "Ο Ρομπέρτο φταίει για τα γκολ"

Έξαλλος ο Μανιάτης: "Καθαρό πέναλτι και κόκκινη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK