Μανιάτης: "Δεν είχαμε οργάνωση"

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε οργάνωση στο παιχνίδι του, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μετά το 1-1, το οποίο και κόστισε στους ερυθρόλευκους.

Μανιάτης: "Δεν είχαμε οργάνωση"
maniatis.jpg INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, που θα μπορούσαμε είτε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ, είτε ακόμη και να ισοφαρίζαμε το ματς στο τέλος. Έκανε βέβαια και ο αντίπαλος αρκετές ευκαιρίες. Θεωρώ πως έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στην ήττα μας το γεγονός πως χάσαμε την συγκέντρωση μας μετά το τέρμα του Αμπντούν. Χαλαρώσαμε και ξεχαστήκαμε δίχως λόγο.

Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, αμέσως μετά την στιγμή που φέραμε στα ίσα το ματς με το 1-1 και αυτό μας κόστισε. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Μας επηρέασε και ψυχολογικά. Επίσης δεν είχαμε οργάνωση στο παιχνίδι μας, δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ξεκινήσαμε με ήττα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δρόμο ακόμη.

Και πέρσι χάσαμε στην έδρα μας από την Μαρσέιγ, αλλά είδατε πως διεκδικήσαμε την πρόκριση μέχρι τα τελευταία λεπτά. Πρέπει, βέβαια, να βελτιωθούμε αγωνιστικά σε πολλούς τομείς. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, δεν παίξαμε καλά και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ώστε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK