Μαρινάκης: "Νταμπλ, πρόκριση"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους στόχους του Ολυμπιακού, την κλήρωση του Champions League, το φετινό ρόστερ και τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Μαρινάκης: "Νταμπλ, πρόκριση"
Μαρινάκης Ολυμπιακός

Για τους στόχους του Ολυμπιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ίδιος ανέφερε τι ακριβώς θέλει να πετύχει φέτος η ομάδα του, σχολίασε την κλήρωση του Champions League και είπε πως θέλει να πηγαίνουν όλες οι ελληνικές ομάδες καλά στην Ευρώπη.

Για την κλήρωση και τους στόχους του Ολυμπιακού, ανέφερε: "Σίγουρα δεν είναι μία εύκολη κλήρωση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος από την ιστορία του να προσπαθεί και να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Εγώ είμαι αισιόδοξος, έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο χρόνος είναι μπροστά μας, οι παίχτες που έχουν αποκτηθεί τελευταία να μπορέσουν να αποδείξουν στο γήπεδο τις δυνατότητες τους. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας, που είναι πάρα πολύ καλοί. Και σας λέω για ακόμα μια φορά πως εμείς στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Δεν φοβόμαστε και μας αρέσουν τα δύσκολα. Είναι ένα μεγάλο challenge για εμάς αλλά πιστεύω ότι στο τέλος και θα φέρουμε νίκες και θα φέρουμε και την πρόκριση.

Ο στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα, το νταμπλ θα έλεγα. Ο στόχος είναι, επίσης, να προκριθούμε στους 16, να προσφέρουμε θέαμα, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ειλικρινά το πιστεύω πως θα πάμε καλά. Για εμάς αποτελεί γιορτή το να παίξουμε με την Μπάγερν και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να την κερδίσουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Με την Άρσεναλ έχουμε μία πολύ καλή προϊστορία, όχι μόνο σε αποτελέσματα στην έδρα μας, αλλά και μέσα στο Λονδίνο είχαμε παίξει πάρα πολύ καλά και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω λοιπόν ότι και φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στο Λονδίνο.

Πλέον έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές οι ομάδες μπορεί να έχουν προβλήματα τώρα αλλά έχουν χρόνο μπροστά τους να βελτιωθούν και να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα. Η Άρσεναλ είναι μια τεράστια ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και μαχητικοί για να φέρουμε το αποτέλεσμα. Και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει κάνει μεταγραφές, μάχονται, παίζουν σκληρά. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να μπορέσουμε και να τους κερδίσουμε και στο Καραϊσκάκη αλλά και να φέρουμε και ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Για να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γίνεται για την πρόκριση".

Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, είπε: "Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και θέλουμε το καλό του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε οι ελληνικές ομάδες να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Δεν έχουμε τέτοιου είδους κόμπλεξ. Τα έχουμε ξεπεράσει και κοιτάζουμε πως κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Ειλικρινά εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν φέτος να πάνε πολύ καλύτερα από ότι είχαν πάει πέρσι και να πρωταγωνιστήσουν".

Για την ομάδα του, είπε: "Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Επίσης, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ βαριά για τους παίκτες και για τον προπονητή. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύω ότι ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει και αυτός τον καλύτερο του εαυτό, θα δουλέψει σκληρά, για να φέρει τα αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή συζητάμε για τον Μαζουάκου ή για κάποιον παίκτη που κάνει την διαφορά. Πολλά λέγονται. Έχω βαρεθεί να ακούω διάφορα. Πόσους παίκτες θα πουλήσουμε… Ξέρετε ο καθένας ό,τι τον συμφέρει λέει. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα για άλλη μία φορά. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουμε τους παίκτες, έχουμε το υλικό, έχουμε τον προπονητή, την διοίκηση και όλα τα παιδιά γύρω από την ομάδα, για να προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρο μας πραγματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK