Μαζουακού: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω το γκολ στην Ατλέτικο"

Ο Αρτούρ Μαζουακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League, σκοράροντας μάλιστα στο ντεμπούτο του. Διαβάστε τι έγραψε ο Γάλλος μπακ στο facebook αμέσως μετά την αξέχαστη του εμφάνιση.

Μαζουακού: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω το γκολ στην Ατλέτικο"

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου ήταν ο Αρτούρ Μαζουακού στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο. Μάλιστα, ο Γάλλος αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καταφέρνοντας παράλληλα να σκοράρει.

Τα όσα έζησε στο γήπεδο, προσπάθησε να τα περιγράψει μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στη σελίδα του στο facebook, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του:

"Εχθές, ήταν το πρώτο μου ματς στο Champions League και το 1ο μου γκολ. Ήταν ένα έντονο συναίσθημα για μένα που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του".

Ενώ λίγες ώρες πριν, είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία μαζί με τους Αφελάι, Κασάμι και Αμπιντάλ από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", γράφοντας:

"Νίκη για την ομάδα. Πολλά συναισθήματα. Ευχαριστώ για την στήριξή σας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK