Με Μανιάτη και Ντομίνγκες στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ντομίνγκες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκεί βρίσκεται μετά από πολλούς μήνες και ο Γιάννης Μανιάτης. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Σίλβα.

Με Μανιάτη και Ντομίνγκες στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου είναι ο Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, τη Δευτέρα (23/11), μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση στο Allianz Arena.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν εκ νέου, εντατικά, επάνω στο κομμάτι της τακτικής, τη σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ντομίνγκες, με την υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Μποτία, συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης, με θεραπεία συνέχισε ο Πουλίδο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κ. Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το Μόναχο, στην οποία συμπεριλήφθηκε μετά από πολλούς μήνες και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σίλβα: "Να απολαύσουν το ματς με Μπάγερν και να μην φοβηθούν"

Παίκτης της χρονιάς στη Νορβηγία ο Ελαμπντελαουί

Στον σταθμό του Μονάχου…

News 24/7

24MEDIA NETWORK