Με Σίτι, Αϊντχόφεν, Γκλάντμπαχ ο Ολυμπιακός στα... τεστ

Με την αγγλική Μάντσεστερ Σίτι, την ολλανδική Αϊντχόφεν και την γερμανική Γκλάντμπαχ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη δοκιμαστική κλήρωση του Champions League που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονακό.

Με Σίτι, Αϊντχόφεν, Γκλάντμπαχ ο Ολυμπιακός στα... τεστ

Τους αντιπάλους του στον όμιλο του φετινού Champions League περιμένει να μάθει το απόγευμα της Πέμπτης (18:45) ο Ολυμπιακός, ωστόσο πήρε μια γεύση από το τι τον περιμένει.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA προχώρησε στη δοκιμαστική κλήρωση προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για το απόγευμα, με τους "ερυθρόλευκους" να τυχαίνουν σε έναν δυνατό όμιλο. Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η ομάδα που βγήκε ήταν η Αϊντχόφεν, η οποία αν τελικά βγει και το απόγευμα θα σκορπίσει χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Από το δεύτερο γκρουπ βγήκε το μπαλάκι με το όνομα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Σίλβα, ενώ από το τέταρτο και τελευταίο γκρουπ "έκατσε" η γερμανική Γκλάντμπαχ.

Από τη μεριά τους οι οπαδοί της Σίτι πανηγυρίζουν στο twitter

Σε έναν τέτοιο όμιλο, εάν βγάλουμε εκτός συναγωνισμού τους Άγγλους, οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάνω κάτω στα ίδια στάνταρ. Οπότε η δεύτερη θέση θα παιζόταν στα ίσια. Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο μιας και πρόκειται απλά για δοκιμαστική κλήρωση. Μην ξεχνάμε όμως πως στο παρελθόν έχουμε δει τα αποτελέσματα της πρόβας να βγαίνουν και στην κανονική κλήρωση, αν κι αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες.

Οι υπόλοιποι όμιλοι

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ομίλους των δοκιμαστικών, γνωστός μέχρι στιγμής έχει γίνει ακόμη ένας και μπορεί φυσικά να θεωρηθεί ως... "φωτιά", καθώς μετέχουν η Μπάγερν Μονάχου, η Άρσεναλ, αλλά και η Ρόμα.

Με Σίτι, Αϊντχόφεν, Γκλάντμπαχ ο Ολυμπιακός στα... τεστ

Διαβάστε ακόμη:

Η παρουσίαση των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK