Μένει στο γ' γκρουπ ο Ολυμπιακός

Για ένα... πέναλτι έχασε την "άνοδο" στο β' γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός ενόψει της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, την Πέμπτη (19:00) στο Μόντε Κάρλο. Οι "ερυθρόλευκοι" ελπίζουν μόνο σε πρόκριση-θαύμα της Γκλάντμπαχ στο Κίεβο.

Μένει στο γ' γκρουπ ο Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ήθελε τον αποκλεισμό της Μπράγκα στα πλέι οφ από την Ουντινέζε για να... προβιβαστεί στο β' γκρουπ δυναμικότητας του Champions League, κάτι που θα συνέβαινε για πρώτη φορά κατά τη διαδρομή του στην κορυφαία διοργάνωση.

Μετά την πρόκριση της Μπράγκα στο Ούντινε ( 5-4 στα πέναλτι την Ουντινέζε) και με τη σχεδόν βέβαιη πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου επί της Γκλάντμπαχ (3-1 είχαν νικήσει οι Ουκρανοί στη Γερμανία), ο Ολυμπιακός περιορίζεται στο γ' γκρουπ, μαζί -προς το παρόν- με Άγιαξ, Άντερλεχτ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε περίπτωση που η Γκλάντμπαχ κάνει την Τετάρτη (29/08) τη μεγάλη έκπληξη και προκριθεί μέσα στο Κίεβο, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας κερδίζουν τη θέση στο β' γκρουπ δυναμικότητας, αποφεύγοντας στην κλήρωση της Πέμπτης ομάδες όπως η Βαλένθια, η Μπενφίκα, η Σαχτάρ, η Ζενίτ, η Σάλκε, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπράγκα.

Όπως και να 'χει, στους επαναληπτικούς της Τετάρτης θα κριθεί ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τα γκρουπ δυναμικότητας προτού μπουν στην κληρωτίδα του Μόντε Κάρλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK