Μίτσελ: "Αξιοθαύμαστος άνθρωπος ο Σιμεόνε"

Το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, όταν ρωτήθηκε για την εξαιρετική παράδοση που έχει μαζί του.

Μίτσελ: "Αξιοθαύμαστος άνθρωπος ο Σιμεόνε"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ έχει αντιμετωπίσει δέκα φορές ως παίκτης και ως προπονητής τον "Τσόλο", μετρώντας έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με αποτέλεσμα να δεχθεί ερώτηση γι' αυτό το γεγονός και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Με τον Σιμενόνε έχετε αγωνιστεί πολλές φορές αντίπαλοι, είτε ως ποδοσφαιριστές είτε ως τεχνικοί, με την συνολική παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ σας. Είναι θετικό στοιχείο αυτό; Γνωρίζετε τα μυστικά του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης;

"Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μυστικά. Γνωριζόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά, παρ' όλα αυτά γνωρίζω πολύ καλά την ψυχολογία του και μου φαίνεται ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος".

Η παράδοση είναι υπέρ σας απέναντι στον Σιμεόνε. Είναι καλό στοιχείο αυτό;

"Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να συνεχίσουν τα καλά στοιχεία υπέρ μας, όμως εκείνος προπονεί μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και είναι υπέρ του αυτό, όπως ήταν και υπέρ μου όταν αγωνιζόμουν στην Ρεάλ και ήταν πολύ πιο εύκολο να κερδίσω".

Έχετε πετύχει δύο γκολ κόντρα σε ομάδες όπου έπαιζε ο Σιμεόνε, αλλά το ένα εξ αυτών ήταν και πανέμορφο. Το θυμάστε; Και τι έχετε να μας πείτε γι' αυτό;

"Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, το 5-0, έπαιζε και ο Μαραντόνα τότε στην Σεβίλλη. Θυμάμαι από τότε ο Σιμενόνε είχε ακριβώς το ίδιο στυλ που έχει και σήμερα κι έτσι εξελίχτηκε μετά ο νέος Μαραντόνα της ομάδας. Κερδίσαμε με 5-0, όμως, ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK