Μίτσελ: "Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου"

Έμπλεος χαράς για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Μίτσελ μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μίτσελ: "Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου"

"Είναι μια φανταστική βραδιά. Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου", τόνισε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:

"Είμαστε μια πραγματική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι, γιορτάζουμε αυτή τη βραδιά". Ερωτηθείς για το αν μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέφυγε να απαντήσει με... διπλωματικό τρόπο παραπέμποντας στους πανηγυρισμούς για το 1-0 επί της Γιουβέντους.

"Δεν θα με ρωτήσετε για τον Μποτία;"

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ σχολίασε: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τους παίκτες μας. Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Παίξαμε αλλιώτικα. Αγωνιστήκαμε όμως όπως και με Μάντσεστερ, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δύο κοινά σημεία: τον γκολκίπερ και το ομαδικό παιχνίδι.

Πίστευα ότι θα έχουμε αυτή τη συγκομιδή. Όμως είμαι τρελός. Ό,τι θέλω πιστεύω. Η αλήθεια είναι πως εάν μου έλεγαν για 6 πόντους θα ήταν μία τολμηρή σκέψη. Παρά τις δυσκολίες ξέραμε τι να περιμένουμε και τη σημασία αυτών των αγώνων. Έχει κάνει λάθος στην πρόβλεψη ο Ρομπέρτο. Είπε 1-0 με... κεφαλιά του Κασάμι. Μάλλον θα το είπε για το μέγεθος του κεφαλιού. Ήταν πάλι εξαιρετικός, εκπληκτικός. Δεν έχει σταματήσει να βελτιώνεται. Όπως είπα και στην ισπανική τηλεόραση, αξίζει να προσεχθεί για την Εθνική. Ελπίζω ο Ντελ Μπόσκε να με ακούει.

Είναι πολύ πιθανόν όσοι παρακολουθούν την Γιουβέντους να είναι απογοητευμένοι, όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Όταν χάνει μία μεγάλη ομάδα, ο κόσμος μιλάει πιο πολύ γι' αυτήν παρά για τη νίκη μίας μεσαίας ή πιο μικρής ομάδας. Τα στατιστικά λένε 30% για πρόκριση όμως υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας και είναι δύσκολο να κάνουμε εκτιμήσεις.

Τώρα δεν θέλετε να με ρωτήσετε τώρα για τον Μποτία; Καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρωτάτε, όμως όταν μία ομάδα δεν παίζει σαν σύνολο δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν αμυντικό. Το φαγητό το κερνάει πάντα η γυναίκα μου. Μακάρι να χρειαστεί να τον κερνάω πολλές φορές και για πολύ καιρό. Δεν μπορούμε να κρύψουμε δύο πράγματα: πως παίξαμε ως ομάδα με εξαιρετική δουλειά και πως έχουμε έναν τοπ επιπέδου γκολκίπερ. Και το θετικό είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό.

Γενικά κάναμε πολλά καλά πράγματα. Το μεγαλύτερο ήταν πως είχαμε διαβάσει καλά τη Γιουβέντους και οι παίκτες μας έκαναν ό,τι έπρεπε για να την περιορίσουν. Και ξέρετε πως το λέω συνέχεια ότι όταν είμαστε ομάδα μπορούμε πολλά. Το λέω και μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις την Γιουβέντους.

Σας ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια ενόψει Παναθηναϊκού. Δεν θα επαναλάβω τα ίδια. Απλώς θέλω να σας προκαλέσω ποιους παίκτες να βάλω. Σας ρώτησα και πριν από τη Γιουβέντους για την ενδεκάδα. Θυμάστε λάθος. Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι με τον Μάικλ. Παίζαμε πολύ καλά μέχρι να γίνει αυτό με τον Ολαϊτάν. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και χάσαμε ένα πέναλτι. Σε δύο αντεπιθέσεις έπαιξαν πιο καλά. Όμως δεν ήμασταν κακοί. Δέχομαι το λάθος μου και θα το αλλάξω. Όσοι έπαιξαν με την Μάντσεστερ δεν θα παίξουν τώρα με τον Παναθηναϊκό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK