Μίτσελ: "Μου αρέσει η ομάδα μου και είμαι σίγουρος για τα παιδιά μου"

Το μήνυμα του Μίτσελ στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η εμπιστοσύνη στα παιδιά του!

Μίτσελ: "Μου αρέσει η ομάδα μου και είμαι σίγουρος για τα παιδιά μου"
INTIME SPORTS

Στο επίσημο πρόγραμμα της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενήθηκε ένα μήνυμα του Μίτσελ Γκονθάλεθ για την πρεμιέρα των Πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στους "ροχιμπλάνκος".

Τώρα, αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος βρήκε θριαμβευτή τον Ολυμπιακό με 3-2, νομίζουμε πως έχει μεγαλύτερη αξία να διαβάσουμε τι έλεγε ο Ισπανός προπονητής πριν από τη σέντρα του ματς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μίτσελ:

"Επιστρέφει το UEFA Champions League και μαζί του επιστρέφει το όνειρο και οι πρόσφατες αναμνήσεις. Η περασμένη χρονιά ήταν στιγματισμένη από τα επιτυχημένα ευρωπαϊκά ματς, όπου οποιαδήποτε εικόνα από αυτά, μας μεταφέρει στην απόλυτη ευτυχία. Όλα θα είναι πάλι τα ίδια. Με τις φωνές και τις καρδιές του κόσμου του Πειραιά, οι οποίοι χωρίς λεπτό ξεκούρασης και με μία συνεχόμενη ανάσα, μας υπενθυμίζουν για ποια ομάδα παίζουμε και για ποιον ζητάμε τη νίκη.

Το Καραϊσκάκη φοράει τα καλά του, για να ανάψει την... φωτιά των "ερυθρόλευκων" του λιμανιού. Υποδεχόμαστε την φιναλίστ του περυσινού τελικού, η οποία είναι ένας καθρέφτης για να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Για να καταλάβουμε πως οι ομάδες δεν φτιάχνονται μόνο από σπουδαίους και διάσημους παίκτες, με λαμπρό όνομα, αλλά και από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μία πορεία και αυτό είναι που πρέπει να θυμόμαστε όλοι. Μία ομάδα σκληρή και πειθαρχημένη, που έχει μάθει το μάθημά της και έχει πάθος στο.. πετσί της.

Όλοι μαζί ας κάνουμε μικρότερη την απόστασή μας από την Ευρώπη και το UEFA Champions League, ώστε να συνεχίσουν να μας υπολογίζουν. Χωρίς να φοβόμαστε τα λάθη και χωρίς να πάψουμε ποτέ να το προσπαθούμε.

Μου αρέσει η ομάδα μου και είμαι σίγουρος για τα παιδιά μου, για το ότι θα με ξανακάνουν να νιώσω σπουδαίος και ευτυχής. Ας κάνουμε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα, ένα γλυκό πόλεμο. Αθλητικό πόλεμο, με γεύση... νικητή.

Είναι η στιγμή να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας στο γήπεδο και την εξέδρα και να μας εψυχώσετε με όλο το πάθος της φωνής σας.

Να η δική μου φωνή: Πάμε Ολυμπιακέ! Πάμε!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK