Μίτσελ: "Τι Αγιος; Πάπας είναι ο Ρομπέρτο"

Οπως ήταν λογική η εκπληκτική εμφάνιση του Ρομπέρτο μονοπώλησε τη συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ μετά το 1-0 επί της Μπενφίκα.

Μίτσελ: "Τι Αγιος; Πάπας είναι ο Ρομπέρτο"
INTIME SPORTS

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους τερματοφύλακές μας. Ευτυχώς για εμάς ήταν κάτι παραπάνω από Άγιος σήμερα ο Ρομπέρτο. Δεν ξέρω τι είναι παραπάνω. Ίσως ο Πάπας! Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Χάσαμε το πιο σημαντικό στοιχείο μας. Την κατοχή της μπάλας. Αμυνθήκαμε κοντά στην εστία μας. Περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά όχι τέτοια εικόνα και εξέλιξη. Δεν είμαστε μία ομάδα που συνηθίζει να αμύνεται έτσι. Η πρόθεσή μας ήταν να παίξουμε πολύ ψηλά και να πιέσουμε. Δεν το πετύχαμε σήμερα ούτε με τις αλλαγές και δεν θέλω να δικαιολογηθώ άλλο. Δεν θέλω να δικαιολογούμαι άλλο. Είμαι ευχαριστημένος για τους 7 βαθμούς σε 4 ματς. Είναι δίκαιο για μένα. Κερδίσαμε σήμερα το ματς λόγω του τερματοφύλακά μας που ήταν ένα μεγαλείο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε: " Ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο μαζί του. Ήταν μία ρεβάνς για τον Ρομπέρτο για την Μπενφίκα. Τότε δεν είχαν πάει καλά τα πράγματα για εκείνον. Τώρα πήγαν εξαιρετικά. Επίσης του είπα πως τον προσκαλώ σπίτι μου αυτήν την εβδομάδα να φάει δωρεάν! ίμαστε πολύ κοντά. Έχουμε 2 ματς και θέλουμε μία νίκη. Είμαστε κοντά όμως χρειαζόμαστε ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα και δεν πρέπει να συμβιβαστούμε μέχρι να το πετύχουμε. Εάν με ρωτάτε για το κατά πόσον είναι δίκαιο το σκορ απόψε σας απαντώ ναι. Κατ' εμέ είναι δίκαιο που έχουμε μαζέψει 7 βαθμούς. Εάν ρωτάτε για το εφόσον πρέπει να παίξουμε αλλιώς για να φτάσουμε πιο μακριά σας λέω σίγουρα ναι. Δεν έχω φύγει από την πραγματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK