Ντομίνγκες: "Η επέμβαση του Ντε Χέα έκανε τη διαφορά"

Οι επεμβάσεις του Ντάβιδ ντε Χέα και το 2ο γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στην UEFA.

Ντομίνγκες: "Η επέμβαση του Ντε Χέα έκανε τη διαφορά"
INTIME SPORTS

"Η διαφορά είναι ότι η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη στην αξιοποίηση ευκαιριών. Είχαμε τις ευκαιρίες μας κι εμείς, αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι όπου η παραμικρή λεπτομέρεια έκανε μεγάλη διαφορά. Η επέμβαση του Ντε Χέα ήταν μία στιγμή κλειδί, αλλά το ίδιο ήταν το γεγονός πως σκόραραν 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του 1ου ημιχρόνου. Ως ομάδα, ως παίκτες, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να γνωρίζουμε ότι πράξαμε ό,τι μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε και είναι μία σκληρή μέρα για όλους μας".

"Είναι δύσκολο να βρεις λόγια, να παρηγορήσεις τον άλλον, αφού είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είχαμε ένα προβάδισμα και πίστη ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα. Δυστυχώς, δεν ήταν η μέρα μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που κάναμε. Θέλαμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Πολύς κόσμος μας ακολούθησε εδώ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε κάτι για να πανηγυρίσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK