Ο άνθρωπος που δεν έτρωγε γκολ (VIDEO)

Ο Ρομπέρτο κατάφερε για ακόμη μια φορά να συγκεντρώσει όλα τα φώτα επάνω του μετά τη νέα συγκλονιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Γιουβέντους, αποδεικνύοντας πως είναι γεννημένος για τα δύσκολα, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Ο άνθρωπος που δεν έτρωγε γκολ (VIDEO)
roberto.jpg INTIME SPORTS

Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά τις εξαιρετικές παρουσίες του στα περσινά παιχνίδια με την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ για τους ομίλους του Champions League, όταν έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για τα κατορθώματα του, απέδειξε απέναντι στη Γιουβέντους ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Ο Άγιος Ρομπέρτο, όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε ο κόσμος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ιταλίας, πραγματοποίησε τρεις σωτήριες αποκρούσεις, οι οποίες θα κοσμούν για χρόνια ποδοσφαιρικά highlights, αναγκάζοντας μάλιστα τον Μίτσελ να απευθύνει έκκληση στον Ντελ Μπόσκε προκειμένου να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του για την Εθνική Ισπανίας.

Απολαύστε στο VIDEO 3'52" που ακολουθεί, ένα ποτ πουρί με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Ισπανού γκολκίπερ του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με την Μπενφίκα, την Άντερλεχτ και εσχάτως με τη Γιουβέντους...

Διαβάστε ακόμη για τον Ρομπέρτο:

Τα ξένα tweets για την εξαιρετική εμφάνιση του Ρομπέρτο

Μίτσελ: "Ντελ Μπόσκε κάλεσε τον Ρομπέρτο στην Εθνική"

Μοράτα: "Ρομπέρτο, από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο"

Ο Μπουφόν υποκλίθηκε στον Ρομπέρτο (PHOTO)

VIDEOS: Δείτε τις ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ του Ρομπέρτο κόντρα στη Γιουβέντους

Ρομπέρτο: "Κάναμε μεγάλο παιχνίδι"

Τα tweets για τη μεγάλη βραδιά του Ρομπέρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK