Ο ξένος Τύπος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στο Φάληρο στην αυλαία των ομίλων του Champions League, στερώντας στους "κανονιέρηδες" τη δυνατότητα να τερματίσουν στην πρώτη θέση μετά και το 1-1 της Σάλκε στη Γαλλία με την Μονπελιέ.

Ο ξένος Τύπος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Διαβάστε τις αντιδράσεις του ξένου Τύπου για το "στραπάτσο" των Λονδρέζων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

ΒΒC: "Το φτωχό σερί της Άρσεναλ συνεχίστηκε, καθώς σπατάλησαν την ευκαιρία να τερματίσουν στην πρώτη θέση του Β' Ομίλου του Champions League μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Αθήνα".

Ο ξένος Τύπος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Skysports: "Ήττα της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό για να προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ του Champions League ως δεύτερη".

Guardian: "Ο Ολυμπιακός σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και εμπόδισε την Άρσεναλ να τερματίσει πρώτη στον όμιλο".

Goal: "Το τέρμα του Ροσίτσκι δεν ήταν αρκετό, καθώς οι "κανονιέρηδες" έχασαν την πρώτη θέση... Οι "κανονιέρηδες" δεν κράτησαν το προβάδισμα στην Ελλάδα, οι Γιάννης Μανιάτης και Κώστας Μήτρογλου "ακύρωσαν" το γκολ του Τσέχου και στην πορεία έδωσαν την πρώτη θέση στον Β' Όμιλο στη Σάλκε".

Μirror: "Ο Ολυμπιακός τα έχει πάει καλά και από ότι έχουμε δει, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στο Europa League. Την Άρσεναλ δεν θα πρέπει να απασχολεί πολύ το αποτέλεσμα με την 11άδα που κατέβασε, αλλά η ήττα είναι ήττα".

L'Equipe: "Ο Ολυμπιακός έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το Champions League μετά από μια όμορφη εμφάνιση απέναντι σε μια φλύαρη Άρσεναλ. Οι παίκτες του Βενγκέρ έπαιξαν καλά μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κατετάγησαν δεύτεροι στον Β' Όμιλο".

Sun: "Η Άρσεναλ απέτυχε στην προσπάθεια της να πάρει την πρώτη θέση στον Β' Όμιλο του Champions League, αφού η δεύτερη ομάδα της ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα".

Ο ξένος Τύπος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

AS: "Η Άρσεναλ σπατάλησε το στραβοπάτημα της Σάλκε. Η Άρσεναλ έχασε στην Ελλάδα από μια ομάδα που δεν έπαιξε καλά και δεν στάθηκε ικανή να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία των Γερμανών με τη Μονπελιέ, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο".

Gazzetta dello Sport: "Η Άρσεναλ αυτοκτόνησε στην Ελλάδα... Στην τελευταία αγωνιστική του Β' Ομίλου οι Γερμανοί απέσπασαν ισοπαλία στη Γαλλία απέναντι στη Μονπελιέ, αλλά οι Άγγλοι δεν επωφελήθηκαν εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βενγκέρ είναι δεύτερη, ο Χούντελαρ και οι συμπαίκτες του στην πρώτη θέση".

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμη:

Τζεμπούρ: "Με βοηθάει ο Μήτρογλου"

Κοντρέρας: "Με σοβαρότητα και στο Europa League"

Κάρολ: "Τα πήγαμε καλά"

Η Ελλάδα έπιασε το Βέλγιο

Ζαρντίμ: "Ημασταν καλύτεροι"

Βενγκέρ: "Η δεύτερη θέση δεν παίζει ρόλο"

Στους ισχυρούς -προς το παρόν- ο Ολυμπιακός

Μονπελιέ-Σάλκε 1-1

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK