Ο Λαόθ σφυρίζει στο Ολυμπιακός-Ντιναμό

Ο Ισπανός Ματέου Λαόθ, ο οποίος προκάλεσε με τις διαιτητικές του αποφάσεις στο περσινό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό για το Champions League.

Ο Λαόθ σφυρίζει στο Ολυμπιακός-Ντιναμό

Τον Ισπανό διαιτητή Ματέου Λαόθ όρισε η UEFA προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (4/11) για το Champions League.

Ο 38χρονος ρέφερι όμως έχει... μαύρο παρελθόν καθώς έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τις διαιτητικές του αποφάσεις, όπως για παράδειγμα στο περσινό ισπανικό clasico, αλλά και στο φετινό ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές