Ο Λεμονής είπε τη μαγική λέξη "προσγείωση"

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα-αποκλεισμό από την Ευρώπη και έκανε λόγο για προσγείωση ενόψει της συνέχειας.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Θέλαμε να μπούμε με ρυθμό στο παιχνίδι που να μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε και να μπορέσουμε να προηγηθούμε. Δεχθήκαμε γκολ σε κομβικό σημείο. Η αντίδραση που είχαμε δεν ήταν η κατάλληλη και δεν είχαμε την ψυχολογία να βγούμε μπροστά.

Στο 1ο ημίχρονο πατήσαμε καλά στη μεγάλη περιοχή. Με τον τρόπο που επιλέξαμε να επιτεθούμε ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Νομίζω είχαμε καλές προϋποθέσεις, ιδιαίτερα από τη δεξιά πλευρά. Σε γενικές γραμμές, η Σπόρτινγκ είναι μία καλύτερη ομάδα.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Μπορώ να πω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Σίγουρα πληρώσαμε τα λάθη απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, κάτι που πρέπει να δούμε πολύ καλά κι εμείς κι οι παίκτες", τόνισε για την ήττα με 3-1 από την Σπόρτινγκ ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, για να αναφερθεί κατόπιν στην ανάγκη για... προσγείωση:

"Υπάρχει και συνέχεια. Έχουμε στο πρωτάθλημα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το έχουμε τονίσει και στους παίκτες, ότι πρέπει πολύ γρήγορα να προσγειωθούμε στην Αθήνα και να προσγειωθούμε σωματικά και πνευματικά. Μας περιμένει ένα δυνατό ματς με την Κέρκυρα".

Όσον αφορά στο αν θα έχει κίνητρα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γιουβέντους στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League, από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί και από το Europa League, απάντησε:

"Το κίνητρο της συμμετοχής σε αυτήν τη διοργάνωση είναι πολύ μεγάλο, παρόλο που εμείς έχουμε τελειώσει από αυτήν. Νομίζω θα το βρούμε το κίνητρο. Οι παίκτες θα έχουν κίνητρο να κάνουν μία καλή προσπάθεια κόντρα στη Γιουβέντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK