Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Θανάση Μπαράκα

Η παρουσία του τυφλού Παραολυμπιονίκη, Θανάση Μπαράκα, την απίστευτη ιστορία του οποίου αποκάλυψε το Contra.gr, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, δεν πέρασε απαρατήρητη από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Θανάση Μπαράκα

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία της σε τέτοιου είδους θέματα, έστειλε εκπροσώπους της να επισκεφτούν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τον τυφλό παραολυμπιονίκη, Θανάση Μπαράκα, στη θύρα 16 απ' όπου ζούσε το παιχνίδι.

Του πρόσφεραν συλλεκτικά δώρα της ομάδας με αφορμή και τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή της, ενώ εκείνος μίλησε για τα συναισθήματά του στην κάμερα του "Olympiacos TV".

"Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ συνέχεια είτε βρίσκομαι στην Αθήνα και έρχομαι στο "Γ. Καραϊσκάκης", είτε είμαι στο νησί. Μια παρέα εδώ και 25 χρόνια είμαστε μαζί στα γήπεδα, μαζί στις τηλεοράσεις, μαζί στα ραδιόφωνα.

Ο καθένας ζει τον αγώνα όπως μπορεί. Αυτή τη στιγμή τον παρακολουθώ τον αγώνα μέσα από την αναμετάδοση στο ραδιόφωνο. Ζω την κάθε στιγμή. Αφουγκράζομαι τον αγώνα, πού κινείται ο κάθε παίκτης. Δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να βρεθώ στο Καραϊσκάκη", δήλωσε αρχικά.

Τι είναι όμως για εκείνον ο Ολυμπιακός; "Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα μεγάλη. Η μεγάλη μου αγάπη, όπως η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Παρακολουθούμε τον Ολυμπιακό από μικρή ηλικία. Είναι η λατρεία μας. Πραγματικά απολαμβάνουμε κάθε στιγμή όταν παρακολουθούμε τον Ολυμπιακό είτε κερδίζει, είτε χάνει".

Δείτε το VIDEO:

Ο Θανάσης Μπαράκας αθλείται και έχει συμμετάσχει σε τέσσερις Παραολυμπιάδες ενώ έχει διαγωνιστεί και σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Τα αθλήματά του ήταν το άλμα εις μήκος, το άλμα εις ύψος και το τριπλούν ενώ τελευταία ασχολείται και με την ποδηλασία. Έχει κατακτήσει χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο στο Σίδνεϊ (άλμα εις μήκος) καθώς και την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό του 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θανάσης Μπαράκας: Τυφλό πάθος για τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK