Ο Χάσι δεν ξέχασε τον Μπέμπη: Του αφιέρωσε το διπλό!

Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε μία κίνηση που τον τιμά μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Αφιέρωσε τη νίκη στον Θανάση Μπέμπη, τον θρύλο των Πειραιωτών που έφυγε πρόσφτατα από τη ζωή.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολα όσα είπε ο Κοσσοβάρος κόουτς : Πρώτα απ' όλα αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη και σε όλο τον λαό του Ολυμπιακού και στην οικογένειά του του Μπέμπη. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας άλλα 90 σκληρά λεπτά στο Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, μετά τις 30 Απριλίου που δώσαμε το τελευταίο μας. Είχαμε ένα σχέδιο, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ.

Η Παρτιζάν ήταν από το 35΄ εώς το 40' του πρώτου ημιχρόνου καλύτερη. Εμείς αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ εύκολα ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας. Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε επίσης και πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα.

Είμαι ικανοποιημένος με τον Μπεν που έβαλε δύο γκολ, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι όλη η ομάδα έπαιξε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Δεν θα πω όλα τα ονόματα των παικτών, αλλά όλοι ακολούθησαν το σχέδιο και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK