Οι φιναλίστ τρέμουν τον Ολυμπιακό (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός νίκησε για ακόμη μια φορά ομάδα, η οποία την προηγούμενη σεζόν είχε φτάσει στον τελικό του Champions League. Θυμηθείτε αντίστοιχες περιπτώσεις της ερυθρόλευκης ιστορίας και διαβάστε για τον κακό οιωνό. Από το 6-2 επί της Λεβερκούζεν, μέχρι το 3-2 επί της Ατλέτικο.

Οι φιναλίστ τρέμουν τον Ολυμπιακό (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές ομάδες οι οποίες την προηγούμενη σεζόν έφτασαν στον τελικό του Champions League χωρίς να το κατακτήσουν και τις τέσσερις από αυτές έχει καταφέρει να νικήσει.

Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2000-01 κόντρα στη Βαλένθια της οποίας επικράτησε στο δεύτερο στο "Ολυμπιακό Στάδιο" με το πέναλτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ακολούθησε ο αγώνας με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη "Ριζούπολη", την οποία οι ερυθρόλευκοι διέσυραν, επικρατώντας με 6-2. Τη σεζόν 2004/05 αντιμετώπισε τη Μονακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκαμπριέλ Σούρερ. Τη σεζόν 2003/04 είναι η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, όταν με δύο γκολ του Πάβελ Νέντβεντ ηττήθηκε στη "Ριζούπολη" από τη Γιουβέντους με 2-1 αν και είχε προηγηθεί.

Το αξιοσημείωτο ότι καμία από τις τέσσερις φορές που ο Ολυμπιακός νίκησε φιναλίστ, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύο φορές ήρθε τρίτος και άλλες δύο τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου του.

Ολυμπιακός - Βαλένθια 1-0

Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν 6-2

Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-2

Ολυμπιακός - Μονακό 1-0

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

Διαβάστε ακόμη:

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς ο Μήτρογλου

Άγγιξε τα 100 χλμ την ώρα το σουτ του Μαζουακού

Καρεμπέ: "Εδώ, δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να μας κερδίσει"

Τα "έβαλαν" με τον Προένσα οι Ισπανοί

Σιμεόνε: "Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK