Παπαδόπουλος: "Πίεση από το πρώτο λεπτό!"

Ο πρώην μέσος της Χάποελ Κφαρ Σάμπα, Γιάννης Παπαδόπουλος, ανέλυσε στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Χάποελ Μπερ Σέβα.

Παπαδόπουλος: "Πίεση από το πρώτο λεπτό!"

Ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε στα θετικά σημεία των Ισραηλινών, αλλά και στις αδυναμίες που διαθέτουν, στους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, ενώ έδωσε και την… συμβουλή του στους "ερυθρόλευκους" για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα στο Ισραήλ:

Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν καυτές έδρες, όπως η Μπερ Σέβα. Είναι νέο γήπεδο και είναι γεμάτο σε κάθε αγωνιστική.

Για τις καιρικές συνθήκες:

Η θερμοκρασία είναι σχεδόν η ίδια με την Ελλάδα, ίσως να έχει περισσότερη υγρασία που θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Η πόλη δεν είναι παραλιακή, οπότε το κλίμα είναι πιο ξηρό.

Το προφίλ της Χάποελ Μπερ Σέβα:

Είναι πολύ καλή ομάδα, διαθέτει δυνατή μεσαία γραμμή, όμως είναι ομάδα που αγωνίζεται με τις… μέρες της. Αν είναι σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν ζημιά, αλλιώς μπορείς να τους νικήσεις. Είναι καλή ομάδα στο transition, διαθέτουν νέο προπονητή που προσπαθεί να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο και έχει μεταδώσει τη νοοτροπία του στους παίκτες.

Σαν συμβουλή στον Ολυμπιακό θα έλεγα ότι θα πρέπει να τους πιέσει από το πρώτο λεπτό, εκεί έδειξαν αδυναμία την περσινή σεζόν. Αν ο Ολυμπιακός τους δώσει χώρο θα δημιουργήσουν προβλήματα. Διαθέτει γρήγορους και τεχνίτες παίκτες.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται με ένα «6άρι» και δύο «8άρια», με τα δύο «8άρια» να προσφέρουν αρκετά στον επιθετικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Μπερ Σέβα φορμάρει τις ομάδες του αμέσως μετά την λήξη της προετοιμασίας και πιστεύω ότι αυτή την περίοδο η ομάδα θα είναι φορμαρισμένη.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Μπερ Σέβα:

Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Στην προεδρία είναι μια γυναίκα που διαθέτει χρήματα και πλέον είναι η ανταγωνίστρια της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι δεδομένο ότι θα έχουν ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός:

Πρέπει να δώσει το 100% για να προκριθεί. Να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος, ειδικά στο Ισραήλ, για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Πρέπει να πάρει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, για να παίξει για δύο αποτελέσματα στο Ισραήλ.

Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν στη Χάποελ Μπερ Σέβα:

Στη μεσαία γραμμή είναι ο Ρουμάνος, Χόμπαν, ο οποίος ήταν στην αποστολή και της Εθνικής του στο Euro. Πρόκειται για ένα πολύ καλό «6άρι». Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει και τον αριστερό εξτρέμ, Μέλικσον, που είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης. Διαθέτουν βάθος πάγκου και τώρα που αποβλήθηκε ο Χόμπαν, λογικά θα τον αντικαταστήσει ο Ράντι που διαθέτει καλό σουτ.

Αν είναι "πονηρό" το χρονικό διάστημα που διεξάγονται αυτοί οι αγώνες:

Έχουν ιδιαιτερότητες αυτοί οι αγώνες λόγω της χρονικής στιγμής που γίνονται και ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει για να προκριθεί.

Τι θα κάνει στην καριέρα του:

Έχω συζητήσεις με ομάδες, ακόμη και από την Ελλάδα και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσω. Στο Ισραήλ πέρασα καλά, είναι εκπληκτική χώρα, ενώ και ποδοσφαιρικά είχα καλή πορεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK