Πάρντο: "Στο Ζάγκρεμπ για τους τρεις βαθμούς"

Σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το Champions League, εμφανίστηκε ο Πάρντο, σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό την Κροατία.

Πάρντο: "Στο Ζάγκρεμπ για τους τρεις βαθμούς"

- Πώς είναι η ομάδα μετά την νίκη επί της ΑΕΚ ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Κροατίας;

"Η ομάδα είναι καλά, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη, έχει ψηλά το κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα, ξέραμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος όπως η ΑΕΚ, όμως τα καταφέραμε και τώρα είμαστε πανέτοιμοι για τον επόμενο στόχο μας, έχουμε πολύ ψηλό κίνητρο και πάλι, για τον αγώνα απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ".

- Η άποψή του για τη Ντίναμο, η οποία στη πρεμιέρα νίκησε στο Ζάγκρεμπ την Άρσεναλ;

"Γνωρίζουμε πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι καλή ομάδα και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται στο Champions League. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι εμείς όμως είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα, έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας, πάμε λοιπόν για τους τρεις βαθμούς με πολύ προσπάθεια, με αυτοθυσία και με πολύ αγώνα μέσα στο γήπεδο".

- Και με οδηγό την εμφάνιση και τον αγώνα στο Εμιρέιτς;

"Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη υπευθυνότητα, έχουμε πολύ όρεξη να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όμως δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Πρέπει να έχουμε όλη την όρεξη να τα δώσουμε όλα ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε τι έχει γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK